Snímky z prvního DLC pro Doom Eternal
DOOM Eternal Novinka Snímky z prvního DLC pro Doom Eternal

Snímky z prvního DLC pro Doom Eternal

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Snímky odhalují nové lokace.

Reklama

Ačkoliv ne všichni si poslední díl dnes již takřka legendární střílečky Doom oblíbili, celkově si hra odnesla skvělá hodnocení a mnozí ji dokonce označili za nejlepší střílečku všech dob. Pakliže jste jedním z většinové skupiny hráčů, kterým se hra líbila, jistě se těšíte na dvě příběhová rozšíření, jenž se na letošní rok chystají.

Nedávno se na Twitteru objevily první snímky z DLC 1, které jistě mnohé z vás zaskočí. Snímky totiž nepředstavují pochmurné a zakrvácené prostředí, na které si fanoušci této série zvykli. První snímek nám představuje nečekanou architekturu, která jistě mnohým z vás připomene ropné rafinerie. Druhý snímek nám představuje známější kulisy, stále jsou však od původní hry tématicky odlišné.

Velkým otazníkem je i nadále soundtrack, na jehož tvorbě by se neměl podílet Mick Gordon. Vzhledem k atmosféře, kterou u posledních dvou dílu Dooma budoval, by snížení jeho kvality mohlo znamenat mnohem horší zážitek z hraní.

Oficiálního představení bychom se měli dočkat brzy. Pokud jste tuto hru doposud nehráli, můžete to napravit a hru zakoupit třeba v Xzone.

Snímky z prvního DLC pro Doom Eternal
Snímky z prvního DLC pro Doom Eternal
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama