Sniper: Ghost Warrior 3 bude mírně opožděn
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Sniper: Ghost Warrior 3 bude mírně opožděn

Sniper: Ghost Warrior 3 bude mírně opožděn

LakilukCZ

LakilukCZ

10

Nové datum vydání připadlo na 25. dubna. Vývojáři naslouchají stížnostem komunity a pokusí se hru vylepšit.

Reklama

Fanoušci odstřelovacích pušek a útoků ze zálohy si začátkem roku přijdou na své. Minulý měsíc vyšel Sniper Elite 4 a začátkem toho příštího měl vyjít i Sniper: Ghost Warrior 3. To se však mění. Místo 4. dubna si ho zahrajeme až 25. dubna. Vývojáři se rozhodli reflektovat nepříliš kladné ohlasy z otevřené bety, která proběhla začátkem února na PC. Hráči si stěžují na nepříliš šťastný systém automatických uložení, problémy s kolizemi objektů, smutnou paletu barev a zbytečný otevřený svět, ve kterém není co dělat. Ondra Zeman ve svém obrázkovém speciálu také poukazuje na velmi jednoduchý průchod představenými misemi a velmi topornou AI, jenž nemá hráče čím překvapit.

Dalším velkým problémem je špatná optimalizace hry. Hodně hráčů se setkalo s pády FPS při zaměření z optiky odstřelovací pušky. Sniper zaměřuje poměrně často a je to veliký problém.

„Pracovali jsme tvrdě na vytvoření nového Sniper: Ghost Warrior zážitku umístěného v otevřeném světě. Není to příjemné rozhodnutí, ale věříme, že tento poslední odklad povede k lepšímu zážitků všech našich hráčů. Děkujeme za vaši trpělivost. Čekání se vám určitě vyplatí,“ uvedl na svém blogu výkonný ředitel CI Gams Marek Tyminski.

Držíme autorům palce, ale jsme poněkud skeptičtí, tři týdny nejsou moc dlouhá doba na nějaké zásadní změny. Sniper: Ghost Warrior 3 vyjde tedy 25. dubna pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama