Sniper: Ghost Warrior Contracts
Novinka Sniper: Ghost Warrior Contracts

Sniper: Ghost Warrior Contracts

Michal Jonáš

Michal Jonáš

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dnes se vydáte plnit odstřelovačské kontrakty na chladnou Sibiř.

Reklama

Dnes vyšel pátý díl odstřelovačské série Sniper: Ghost Warrior, která je vedle druhoválečného konkurenta Sniper Elite současnou největší odstřelovačskou herní značkou. Mezi hrami v této řadě bývá obecně dvouletá pauza a tak nový Sniper: Ghost Warrior Contracts není výjimkou. Vychází po dvou letech od rozporuplně hodnoceného, ale prodejně docela úspěšného Sniper: Ghost Warrior 3, který byl poprvé (a podle nového dílu i naposledy) umístěn do plně svobodného a rozlehlého prostředí post-sovětské Gruzie.

 

Sniper: Ghost Warrior Contracts

 

Sniper: Ghost Warrior Contracts ovšem míří do míst, kde ještě nikdy neoperoval, míří do Ruska, konkrétně na Sibiř, kde budete mít práci jako nájemný žoldák-odstřelovač, což je v sérii také novinka, protože doposud hlavními hrdiny byli vždy řadoví vojáci. Nově se budete muset vypořádat i s konkurenčními odstřelovači, kteří vám mohou zlikvidovat cíle, za něž byste sami dostali nad rámec zakázky pěkný balík. Nicméně i Sniper: Ghost Warrior Contracts obsahuje otevřené lokace pro svobodný postup, ovšem už se nejedná o jednu spojitou mapu, ale o 5 samostatných prostředí.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mJqG-bgdXj4[/embed]

 

Do nich hra vložila 25 misí v podobě odstřelovačských kontraktů, přičemž k dispozici máte arzenál nových zařízení, mezi nimiž nechybí drony, dálkově ovládané odstřelovací věže či plynové granáty. Hru vyrobilo velké polské studio CI Games z Varšavy a zahrát si ji můžete s českými titulky* na PC, PS4 a X1. Recenzi již připravujeme. Sniper: Ghost Warrior Contracts je k dostání v digitální (Steam) i krabicové verzi, přičemž u nás potěší i podstatně nižší cena krabiček, jež začíná na osmi stovkách. Když si Sniper: Ghost Warrior Contracts zakoupíte na Xzone, dostanete k němu zdarma ještě oficiální soundtrack a knihu kreseb (artbook):

 

 

*Upozornění: Čeština bude na konzolích dostupná nejpozději do tří týdnů od vydání. PC verze ji má.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama