Social Club Crew přidá do GTA 5 hierarchii
GTA 5 Novinka Social Club Crew přidá do GTA 5 hierarchii

Social Club Crew přidá do GTA 5 hierarchii

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

65

Zodpovědné tvůrčí studio v nejnovějším příspěvku na Rockstar Newswire prozradilo, že do GTA 5 a GTA Online přibude zločinecká hierarchie.

Reklama

Kápo Social Club Crew tak může již nyní členy svého „gangu“ odměňovat nejrůznějšími hodnostmi, které ovšem nejsou jen pro parádu.

První z nich nese prosté označení Muscle, a je pro všechny hráče, kteří se nebojí vlétnout do souboje a bít se za dobré jméno své party a rozšíření jejího vlivu. Nemají sice v rámci organizace žádná větší práva, ale právě oni často tvoří její srdce a duši.

Representative je označení pro hráče, kteří od první chvíle prokázali oddanost svému gangu, za což si vysloužili nejen uznání, ale hlavně základní rozhodovací práva v rámci skupiny.

Lidé s označením Lieutanant jsou důležitou součástí každé zločinecké organizace, neboť to jsou právě oni, kdo má za úkol udržet ji provozuschopnou. Proto jim bylo svěřeno právo povyšovat, nebo sesazovat všechny pod sebou.

Poslední hodností je Commissioner, kterou mohou získat jen nejdůvěryhodnější členové gangu. Ti jsou skutečnou pravou rukou svého vůdce a mají právo rozhodovat za něj pokud je nepřítomen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama