Sonic Frontiers je připraveno na „souboj“ s God of War Ragnarök
Sonic Frontiers Novinka Sonic Frontiers je připraveno na „souboj“ s God of War Ragnarök

Sonic Frontiers je připraveno na „souboj“ s God of War Ragnarök

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři z Sonic Team hlásí, že mají hotovo.

Reklama

Sonic Frontiers je podle vedoucího vývoje Morio Kishimota hotov. Nic mu tím pádem nebrání se už brzy vydat na cestu a ukázat světu, že tahle série je schopná rapidních forem evoluce. Vůbec poprvé v sérii hráčům totiž nabídne otevřený svět. Těšit se můžete na běhání po rozsáhlých pláních, souboje s pestrou škálou různorodých nepřátel a také, ultimátní střetnutí se záporáky, jejichž velikost vám vezme dech. Celek z dosud prezentovaných záběrů nepůsobí zle. Jeho hlavním problémem se však může stát nevyplnění prostoru, v němž se odehrává. V rámci prodejů je tu pak ještě aspekt toho, že vychází den před God of War Ragnarök, což může taktéž zasáhnout jeho prodeje. Jeho výhodou je naopak zacílení na většinu platforem, díky čemuž má možnost prorazit ve více směrech.

Datum vydání Sonic Frontiers je stanoveno na 8. listopadu 2022. V tento den hra dorazí na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama