Sonic Frontiers Novinka Sonic Frontiers vybíhá ze startu za doprovodu kapely Queen

Sonic Frontiers vybíhá ze startu za doprovodu kapely Queen

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Od tvůrců se jedná o skvělý výběr.

Reklama

Sonic Frontiers patří mezi fanoušky série Sonic mezi očekávaná díla. Jedná se totiž o revoluční projekt, který vysílá legendárního modrého ježka vstříc otevřenému světu. Jestli o něm řada hráčů pochybovala realita je nakonec podle různých hodnocení relativně uspokojivá. Na Steamu se hře zatím vede opravdu velmi dobře, podařilo se jí získat více než 91 % kladných hodnocení, což lze považovat za nadprůměrný výkon. Slušně se mu vede také na dalších platformách. Sonic to dokonce naplno roztáčí i na Nintendo Switch, kde šlo počítat s problémy spojené s výkonem samotné konzole, s níž se nakonec hra slušně vypořádala.

Celkově to pro Sonic Frontiers zatím vypadá dobře. Velmi silný je navíc aktuální launch trailer, v němž Sonic chvátá za podpory písničky Don't Stop Me Now od skupiny Queen. Ozvučení lépe ani vybrat nešlo. Zahrát si nového zástupce série Sonic můžete na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama