Sony má chystat více portů na PC, Ragnarök je prý poslední hrou na PS4
Novinka Sony má chystat více portů na PC, Ragnarök je prý poslední hrou na PS4

Sony má chystat více portů na PC, Ragnarök je prý poslední hrou na PS4

Filip Svoboda

Filip Svoboda

37
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

PC hráči by se měli dočkat GT7 nebo Ghost of Tsushima.

Reklama

Sony se chystá dál rozšiřovat portfolio PC portů svých her. Alespoň to tvrdí důvěryhodný insider s přezdívkou Rockagent, který se na Redditu podělil nejen o jména jednotlivých titulů, ale také o to, jaké týmy na PC verzích pracují. Nad rámec toho doplnil informace ke strategii Sony směrem ke cross-gen hrám a odhalil i dohodu s Microsoftem ohledně Deathloopu.

Na PC by se podle Rockagenta měly v následujících měsících a letech podívat Ghost of Tsushima, oba moderní díly Ratchet & Clank, zatím nevydaný God of War Ragnarök, remake Demon's Souls, Horizon Forbidden West a Gran Turismo 7. Portování posledních tří jmenovaných her se mají ujmout původní studia, na Ratchet & Clank a následně Ragnaröku mají spolupracovat Blind Squirrel Games a Jetpack Interactive. Ghost of Tsushima připraví k vydání na PC Nixxes.

God of War Ragnarök má být zároveň poslední hrou, kterou plánuje Sony vydat pro PlayStation 4. K opětovnému vydání cross-gen hry se prý Sony chce uchýlit jen v případě, že by o PS4 port vývojáři „zoufale stáli“, což se ovšem nejeví příliš pravděpodobné. Vývoj PS4 portů Demon Souls, Ratchet & Clank Rift Apart a Deathloop měl být nebo velmi brzo bude zrušen.

Za zmínku stojí ještě údajná dohoda Sony s Microsoftem, že po vypršení PS5 exkluzivity zamíří Deathloop současně do předplatitelských nabídek PS Plus a Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama