Phantom Blade 0 Novinka Sony oznámila Bloodborne připomínající akční RPG Phantom Blade Zero

Sony oznámila Bloodborne připomínající akční RPG Phantom Blade Zero

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na záběry z hraní.

Reklama

V průběhu včerejší akce PlayStation Showcase došlo i na několik překvapení, mezi které můžeme řadit také nově představený titul s názvem Phantom Blade Zero. Za hrou stojí čínské studio S-Game, které se až dosud věnovalo titulům pro mobily. Nyní však tento celek vstupuje na tradiční herní platformy s ambiciózním akčním RPG, které v některých momentech připomíná hry od studia FromSoftware v čele s Bloodborne nebo tituly se samurajskou tematikou jako Nioh či Ghost of Tsushima.

Hra bude disponovat polootevřeným světem a důrazem na rychlé souboje. Prostředí samotní tvůrci označují jako Kung-Fu Punk, ve kterém se mísí prvky čínského Kung-Fu se steampunkem. Příběh hry se bude točit okolo cesty elitního zabijáka jménem Soul, který je obviněn z vraždy a následně se musí potýkat s těžkým zraněním. Díky mystické léčitelce se mu ale podaří najít lék, který však vydrží působit pouze 66 dní. Do té doby se musí hlavní postava utkat s mocnými nepřáteli a vypátrat původce svých problémů.

Phantom Blade Zero vyjde v dosud nespecifikovaném termínu na PlayStation 5 a PC. Výše v náhledu se můžete podívat na úvodní trailer.

Sony oznámila Bloodborne připomínající akční RPG Phantom Blade Zero
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama