Sony oznamuje značku PlayStation Studios
Novinka Sony oznamuje značku PlayStation Studios

Sony oznamuje značku PlayStation Studios

Johny

Johny

16
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Pod tímto označením budou vydávány tituly, spojené s firmou Sony.

Reklama

Firma Sony oznámila novou značku, která bude uvedena na trh společně s vydáním konzole PlayStation 5. Značku "PlayStation Studios" ponesou všechny hry pocházející od studií, které společnost Sony vlastní nebo ji najdeme u her, které Sony vydává (např. Death Stranding). Společně s tímto oznámením a odhaleným logem, Sony také představilo úvodní animaci, která se objeví při zapnutí hry.

Animace vám možná připomíná úvod do filmu od Marvelu, ale inspirace pochází ze samotných her. Ve videu jste mohli například zahlédnout postavy z Uncharted, LittleBigPlanet, God of War, Ratchet & Clank, Horizon: Zero Dawn a The Last of Us.

"Přemýšleli jsme o tom, jak sjednotíme všechny tyto skvělé hry pod jednou značkou, a skutečným cílem toho je, aby zákazník pochopil, že když vidí tuto značku, má se připravit na robustní, inovativní a intenzivní zážitek, který se očekává od her na PlayStation. Takže jsme vymysleli PlayStation Studios." řekl viceprezident Sony Interactive Entertainment, Eric Lempel.

"Tato značka bude existovat pro známé existující herní série, tak i pro úplně nové, které musíme ještě prozkoumat."

Toto označení ponesou také již vydané tituly pro PlayStation 4, ale pro za chvíli vycházející The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima nebo i pro PC verzi Horizon Zero Dawn logo připraveno nebude. I přesto na něj budeme moci od nynějška narazit v nových trailerech nebo herních ukázkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama