Sony představila nový titul, který již v den vydání zamíří do PlayStation Plus
Novinka Sony představila nový titul, který již v den vydání zamíří do PlayStation Plus

Sony představila nový titul, který již v den vydání zamíří do PlayStation Plus

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hru si můžete zdarma vyzkoušet již nyní.

Reklama

Zástupci PlayStationu odhalili další titul, který už v den svého vydání zamíří rovnou do předplatného PlayStation Plus ve verzích Extra a Premium. Dosud nejvýraznější novou hrou, jejíž vývojáři tuto strategii zvolili, byla kočičí adventura Stray. Na tu později navázal například titul Meet your Maker od autorů Dead by Daylight, který však byl k dostání také v základní verzi předplatného.

Cestu těchto dvou titulů bude následovat chystaná hra Sea of Stars od nezávislého studia Sabotage. Jedná se o tahové RPG inspirované staršími klasikami žánru. Příběh hry se bude točit okolo cesty dvou protagonistů Valere a Zale, kteří se utkají se stvůrami nebezpečného alchymisty.

Sea of Stars vyjde 29. srpna na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Kromě předplatného PlayStation Plus Extra a Premium hra již v den vydání zamíří také do Game Passu. Na všech platformách si tento počin již nyní můžete vyzkoušet prostřednictvím bezplatné demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama