Sony prozradilo délku exkluzivity Final Fantasy XVI
Final Fantasy 16 Novinka Sony prozradilo délku exkluzivity Final Fantasy XVI

Sony prozradilo délku exkluzivity Final Fantasy XVI

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jak dlouho si hru užijí pouze majitelé PS5?

Reklama

Sony zveřejnilo novou reklamu na PlayStation 5, ve které prezentuje již vydané i teprve chystané hry pro tuto platformu. V patnácté vteřině níže přiloženého videa se objevuje poměrně překvapivá informace o délce exkluzivity Final Fantasy XVI, kterou jsme dosud neznali.

Nyní už víme, že exkluzivita pro PlayStation 5 bude trvat šest měsíců. Časová exkluzivita pro PlayStation není v případě her od Square Enixu ničím výjimečným. Například očekávaná akce Forspoken od studia Luminous Productions, kterou také vydává Square Enix, disponuje exkluzivitou rovnou na dva roky.

V případě Forspoken jde však pouze o konzolovou exkluzivitu, jelikož hra vyjde zároveň na PS5 a PC. Final Fantasy XVI by mělo na PlayStation 5 vyjít v létě příštího roku. O případných dalších platformách zatím autoři nemluví.

Před časem jsme dozvěděli, že absolvování hlavní příběhové linky zabere zhruba 35 až 40 hodin. Kompletní průchod by díky různým nepovinným aktivitám měl zabrat přibližně 70 hodin. Vývojáři rovněž potvrdili, že se hráči na PS5 ještě před vydáním hry dočkají demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama