Sony si registrovalo ochrannou známku pro Sunset Overdrive
Sunset Overdrive Novinka Sony si registrovalo ochrannou známku pro Sunset Overdrive

Sony si registrovalo ochrannou známku pro Sunset Overdrive

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívá se tato hra i na PlayStation?

Reklama

Jak to vypadá, tak si Sony na Úřadu pro patenty a ochranné známky Spojených států úspěšně zaregistrovalo ochrannou známku pro Sunset Overdrive, což by mohlo naznačovat, že se hry časem dočkáme i na PlayStationu.

 

Bláznivá akce s tímto názvem od studia Insomniac (jenž na ní má i práva) vyšla původně jako exkluzivita pro Xbox One, přičemž v roce 2018 ještě dorazila i na PC, kdy se jednalo o překvapivý krok, jelikož Insomniac je znám především pro své hry právě na PlayStationu (Ratchet & Clank, Spyro, Resistance, Spider-Man).

Samozřejmě registrace této známky sama o sobě nemusí znamenat plány pro oživení hry, avšak k Insomniacu se po letech opět vrátil ředitel Sunset Overdrive - Drew Murray, který odešel ze svého postu senior designéra ve studiu The Initiative (patří mezi Xbox Games Studios), což by přeci jen mohlo naznačovat snahu o návrat.

Insomniac přirozeně má aktuálně hromadu práce s chystanou PlayStation 5 exkluzivitou Ratchet & Clank: Rift Apart, avšak upřímně můžeme říct, že bychom port této městské akce na PlayStationu uvítali.

A kdo ví, třeba bychom se mohli v budoucnu dočkat pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama