Sony vydává MLB The Show 21 také pro Xbox
Novinka Sony vydává MLB The Show 21 také pro Xbox

Sony vydává MLB The Show 21 také pro Xbox

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Sportovní značka ztrácí status exkluzivity.

Reklama

Počáteční úniky o tom, že by se sportovní titul MLB The Show 21 mohl dostat také na konzole Xbox, se potvrdil. Mnoho hráčů tak mluví o historickém okamžiku v dějinách videoher, neboť značka MLB The Show, jejíž vydavatelem je Sony Computer Entertainment, byla exkluzivitou pro PlayStation. To se s vydáním pro konzole Xbox nepochybně mění.

"Toto je poprvé v historii her, kdy PlayStation uvádí hru první strany na konzole Xbox," uvádí Tweet oficiálního Xbox účtu. Nejnovější titul z této značky by se měl dočkat vydání 20. dubna a bude podporovat cross-platform hraní. Tato značka vychází od roku 2006, kdy poprvé titul MLB 06: The Show vyšel na nejprodávanější konzoli všech dob, PlayStation 2.

Hra MLB The Show 21, za kterou stojí studio San Diego Studio, bude tedy mířit na konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. V příspěvku na blogu PlayStation Blog ovšem není ani slovo o upgradu z PlayStationu 4 na PlayStation 5, ale zdá se, že bude součástí Collector’s Edition, která bude oznámena později v tomto týdnu.

"Je to pro nás všechny velmi vzrušující okamžik, protože legendární franšíza bude přístupná více hráčům než dříve. Chtěli bychom poděkovat všem v PlayStation, Xbox, Major League Baseball, Major League Baseball Players Association a San Diego Studio za to, že pilně pracovali na tom, aby MLB The Show bylo přístupné více hráčům," uvedl na PlayStation blogu herní designér a online komunitní manažer studia San Diego Studio Ramone Russell.

Co přesně tento krok znamená do budoucna není jisté. Do teď si asi nikdo nedokázal představit, že by Sony vydala své hry na jiné konzole, než na PlayStation. Ačkoliv se může jednat o jednu z těch méně populárních her, je to vskutku zajímavá událost, která naznačuje, že pojem "konzolové války" pomalu ztrácí na významu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama