Trek to Yomi Novinka Souboje v Trek to Yomi

Souboje v Trek to Yomi

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Také bylo upřesněno okno vydání.

Reklama

Autoři z Flying Wild Hog nám nedávno přinesli třetí díl z akční série Shadow Warrior (recenze tady), což ale neznamená, že by nemohli rovnou pracovat na několika dalších projektech. Mezi ně pak patří třeba akce Evil West, ale také chystaná samurajská odysea Trek to Yomi, na níž pracují společně vývojářem Leonardem Menchiarim,

V ní budeme sledovat cestu mladého samuraje, jež se pokusí ochránit svou vesnici, kdy plnění tohoto úkolu chce nabídnout výpravný filmový zážitek ve stylu filmů Akiry Kurosawy.

A žádný samurajský zážitek by nebyl kompletní bez stylových soubojů, na které se právě zaměřuje nově vydaná ukázka, kterou lze zhlédnout v náhledu. Své útoky tedy budete muset správně časovat, kdy v případě zdaru nebudou chybět ani efektní zakončováky. Kromě toho ale budete také využívat prostředí, luku i dalších prvků, které vám pomohou naplnit váš cíl.

Společně s ukázkou navíc bylo upřesněno okno vydání, kdy nyní už víme, že se titulu dočkáme už na jaře tohoto roku. Přesný den však stále odhalen nebyl.

Trek to Yomi dorazí na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama