Souhrn recenzí Call of Duty: Black Ops Cold War
Novinka Souhrn recenzí Call of Duty: Black Ops Cold War

Souhrn recenzí Call of Duty: Black Ops Cold War

Martin Pritula

Martin Pritula

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další rok, další Call of Duty. Jak si v zahraničních recenzích vede tentokrát?

Reklama

Před malou chvílí jsme vám přinesli recenzi na kampaň Call of Duty: Black Ops Cold War, které jsme udělili slušných 8/10. Jak si ale hra vede v zahraničí? Na to se můžete podívat v souhrnu níže.

Souhrn recenzí Call of Duty: Black Ops Cold War

Gaming Trend

Black Ops jsou zpět. Rychlé a zběsilé tempo se kloubí s tím skvělým gunplayem, který je pro tuto odnož Call of Duty natolik typický. Přestože kampaň může být nejslabší částí celkově fenomenálního balíčku, je stále velmi uspokojivá. Režimy, které lidé budou hrát nejvíce, tedy multiplayer a Zombies, jsou nejsilnější částí tohoto Black Ops a nabízejí nejlepší gunplay a celkový zážitek z pohledu první osoby ve videohrách vůbec. Hráči na PS4 a Xbox One mohou přijít o několik vylepšení nabízených konzolemi nové generace a PC, ale to nestačí k tomu, aby to snížilo celkový zážitek, který je naprosto úžasný.

90 %

Game Informer

Pokud Call of Duty: Black Ops Cold War v něčem vyniká, jsou to možnosti. To ale není pro titul ze série Call of Duty neobvyklé. S obrovským množstvím herních režimů, které potěší mnoho hráčů, a zábavnou kampaní, která stále působí jako letní blockbuster, ale zároveň je divná a nabitá akcí, je to zkrátka perfektní jízda.

88 %

Everyeye Italy

Ačkoliv je hra celkově po technické stránce působivá, je to v několika ohledech krok zpět oproti loňskému dílu. Příslib podpory po vydání ale značí světlou budoucnost této hry.

85 %

GamesBeat

Nemyslím si, že je to tak dobré jako loňské Call of Duty: Modern Warfare, které bylo znepokojivé, promyšlené a nabízelo vynikající a dlouhou kampaň pro jednoho hráče.

80 %

Hardcore Gamer

Cold War jakožto titul, který se podíval i na novou generaci konzolí přináší vynikající osvětlení a efekty napříč celou svou kampaní, ale multiplayer utrpěl viditelný vizuální downgrade. Call of Duty: Black Ops Cold War byla pro vývojáře sázkou na jistotu, která vrací franšízu Black Ops zpět ke svým kořenům. Toto Call of Duty lze bezpečně doporučit.

80 %

COG Connected

Call of Duty: Black Ops Cold War nijak výrazně neinovuje. Poskytuje fanouškům Call of Duty více toho, co jsou rok co rok zvyklí hrát. Současně je ale Cold War opravdu příjemným zážitkem, který přináší dostatek obsahu, jenž se bude postupem času ještě rozšiřovat. Cold War bude v této sváteční sezóně opět považována za střílečku, kterou si nemůžete nechat ujít. A to zaslouženě. Jen neočekávejte nic převratného.

79 %

Power Unlimited

Call of Duty: Black Ops Cold War jsou vším, jen ne špatným dílem. A to díky velmi dobrému gunplayi, povedené integraci ostatních režimů a skvělému režimu Zombies. Na druhou stranu, hra ve skutečnosti v ničem nevyniká. Určitě však bude těžit z nadcházejícího extra obsahu a je víceméně jen novým balíčkem toho, co tak dobře známe a milujeme.

78 %

Call of Duty: Black Ops Cold War vyšlo dnes na PC, PS4, Xbox One a také na Xbox Series X/S. Na PS5 bude hra u nás dostupná v den vydání konzole, tedy 19. listopadu. Za upgrade na next-gen si ale připlatíte, Activision jej totiž narozdíl od ostatních vydavatelů neposkytuje zdarma.

Hru si můžete ve verzích pro konzole zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama