Cyberpunk 2077 Novinka Souhrn recenzí Ghostrunner

Souhrn recenzí Ghostrunner

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Cyberpunková akce potěší nejen hráče truchlící po odkladu Cyberpunku 2077.

Reklama

Již dnes vychází first-person akce Ghostrunner, která je zasazena do cyberpunkového světa. Hra vyšla na PC, PlayStation 4, Xbox One a zamíří i na Nintendo Switch. Jako obvykle jsme se vám rozhodli shrnout verdikty zahraničních recenzentů. Ty jsou velmi kladné, neboť si hra na síti Metacritic odnáší průměrné hodnocení 78-82 % v závislosti na platformě. Všechny zájemce, kteří hrají na PC pak jistě potěší i demoverze, díky které si můžete hru před případným nákupem vyzkoušet.

Hooked Gamers

Díky krásnému vizuálnímu zpracování, kvalitním hereckým výkonům, plynulému ovládání, zajímavým herním mechanikám a poutavému budováním světa neváhám zařadit Ghostrunnera do klubu těch nejlepších značek. Je vzácné najít hru, která tak dobře uspěje ve všem, co dělá. Ve výsledku se jedná o hru, kterou by si měl vyzkoušet úplně každý.

100 %

IGN Španělsko

Ghostrunner je jedním z nepříjemnějších překvapení roku 2020. Tohle je nezbytnost pro milovníky rychlých akcí, ale není to nic pro netrpělivé.

90 %

God is a Geek

Ghostrunner je stvořen pro tu skupinu hráčů, která má ráda výzvu. Příběh je solidní, svět je krásný a ovládání vynikající – jen počítejte s tím, že toto je hardcore zážitek od začátku do konce.

90 %

PCGamesN

Bezkonkurenční parkur a náročný soubojový sytém pně vynahrazuje nevýrazné cyberpunkové prostředí.

80 %

GameSkinny

V Ghostrunnerovi znamená jediná reakce rozdíl mezi životem a smrtí. Je to rychlé, frenetické a navzdory slabším okamžikům neskutečně uspokojivé.

80 %

Destructoid

Nemohl jsem se zbavit pocitu, že hraji spojení Hotline Miami a Mirror's Edge, o kterém jsem neměl tušení, že mi v životě tolik chybí.

80 %

Windows Central

Ghostrunner je vzrušující jízda po většinu své 8hodinové herní doby, a to díky svému fantastickému soundtracku, sci-fi vizuálu a rychlé hratelnosti. Hra však začně pokulhávat v ten moment, hry skončí parkur a započne souboj.

70 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama