Souhrn recenzí Halo Infinite
Halo Infinite Novinka Souhrn recenzí Halo Infinite

Souhrn recenzí Halo Infinite

Martin Pritula

Martin Pritula

45
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Jaké známky si nové Halo odnáší v zahraničí?

Reklama

Vydání očekávaného pokračování série Halo se neúprosně blíží a my vám tak jako obvykle přinášíme souhrn zahraničních verdiktů.

Naší recenzi naleznete zde.

Souhrn recenzí Halo Infinite

Windows Central

Halo Infinite je fenomenální hra, která zcela předčila má očekávání. Díky plynulému propojení nových herních mechanik s tradiční formulí Halo vytvořili vývojáři z 343 Industries svůj magnum opus.

100 %

Games Beat

Od teď mě můžete považovat za fanouška Halo. Na Infinite jsem se nikdy moc netěšil, ale ve výsledku hra dalece předčila má očekávání.

100 %

Stevivor

Halo Infinite je zářným příkladem toho, čím je hra Halo ve své podstatě. Zároveň však působí svěže, neotřele a velmi moderně.

95 %

Player 2

S Halo Infinite 343 konečně překonalo období slávy, kdy za sérií stálo studio Bungie. Čekání na návrat Master Chiefa v tak velkolepé podobě rozhodně stálo za to.

91 %

Gamer

Halo Infinite vrací sérii tam, kde před dvaceti lety začala. Zpět k osamělému supervojákovi, upovídanému společníkovi s umělou inteligencí a přestřelkám, které nutně musí vést k lahodnému chaosu barevných výbuchů a křičících mimozemšťanů. To samé platí i pro multiplayer, který se skvěle hraje a ve kterém díky již zmíněnému chaosu nejsou žádné dvě hry stejné. Opět jde zkrátka o titul, který budeme chtít hrát donekonečna.

90 %

Multiplayer Italy

Hlavní kampaň hry Halo Infinite má řadu problémů: umělá inteligence, která řídí přátelské mariňáky, je nedostačující a design úrovní se někdy opakuje. Ale jakmile začnete střílet, je hra prostě dokonalá a to se u střílečky z první osoby zkrátka počítá.

85 %

Twinfinite

Toto je evoluce, kterou série potřebovala, a která zároveň poskytuje slibný základ pro budoucí díly.

80 %

Digital Trends

Halo Infinite sice nepřetvoří žánr stříleček, ale je to zábavný zážitek pro jednotlivce i více hráčů, který se časem může jen zlepšovat.

80 %

Trusted Reviews

Hra Halo Infinite je nejlepší, když se drží základů. Střelba je fantastická, a to zejména ve spojení s novým vystřelovacím hákem. Příběh je dobře napsaný a poutavý, ačkoli mu chybí epický závěr, který by stylově uzavřel trilogii od 343 Industries. Ale i když jsem rád, že vývojáři z 343 Industries experimentují s novými nápady, nejsem fanouškem formátu otevřeného světa, který působí genericky a obsahuje opakující se úkoly. Naštěstí to nemá negativní dopad na lineárnější mise, takže se vám z větší části stále dostane klasického zážitku z Halo. Je to však multiplayer, který je pro Halo Infinite hlavní devizou. Nepřináší sice do série nic nového, ale díky skvělé hratelnosti a jednoduchosti je nesmírně zábavný.

80 %

Screen Rant

Je možné, že se Halo Infinite nakonec stane hrou, která definuje celou éru a znovu se stane dominantní střílečkou, ale zatím se tak nestalo a nedá se říct, kdy či zda vůbec se tak někdy stane.

70 %

GAMINGbible

Halo Infinite je rozhodně hrou, za kterou se 343 nemusí stydět. Po několika diskutabilních pokusech je to zábavný a velmi potřebný návrat do formy. I když kampaň působí trochu prázdně, v případných DLC leží obrovský potenciál a i přes některé problémy s multiplayerem je samotná základní hratelnost nesmírně zábavná. Nemohu se dočkat na to, kam 343 sérii posune.

70 %

Kampaň Halo Infinite vychází 8. prosince na PC, Xbox One, Xbox One X a Xbox Series X/S. Titul si můžete předobjednat v obchodě Xzone, od prvního dne však bude k dispozici též skrze předplatné Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama