Souhrn recenzí hry A Plague Tale: Requiem
A Plague Tale: Requiem Novinka Souhrn recenzí hry A Plague Tale: Requiem

Souhrn recenzí hry A Plague Tale: Requiem

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pokračování povedené akční adventury boduje u zahraničních recenzentů.

Reklama

Před malou chvílí jsme vám přinesli naší recenzi na nejočekávanější hru měsíce, kterou je A Plague Tale: Requiem, ve níž jsme hru hodnotili mimořádně kladně.

Co si ale o titulu myslí recenzenti v zahraničí? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry A Plague Tale: Requiem

Twinfinite

O Requiem se toho mnoho napsat nedá, jelikož je to víceméně všechno, co si fanoušci mohli přát. Ačkoli možná chvíli trvá, než se hra příběhově prosadí, je fenomenálním zlepšením oproti prvnímu dílu série a zároveň je sama o sobě fantastickým zážitkem.

100 %

Attack of the Fanboy

A Plague Tale: Requiem si zaslouží váš čas v každém slova smyslu a je to příběh, který bude žít v mé mysli po mnoho let. Silná, emotivní srdcovka, kterou nepochybně prožijete díky neuvěřitelnému obsazení postav, na vás zapůsobí i po skončení závěrečných titulků.

100 %

God is a Geek

Asobo Studio přichází s novým hitem nazvaným A Plague Tale: Requiem. Jedná se o ten nejlepší druh pokračování, které navazuje na vše, co předcházelo, vzdává hold svému předchůdci a zároveň si razí vlastní cestu. Zkrátka dechberoucí.

90 %

Screen Rant

A Plague Tale: Requiem je fantastická hra, která na správných místech rozšiřuje svůj rámec o složitá témata a hororové prvky a využívá toho, co fungovalo v původní hře, přičemž si stále uchovává svůj vlastní styl.

90 %

TheSixthAxis

Z A Plague Tale: Requiem mě mrazilo v zádech. Grafika, ozvučení a scénář jsou fenomenální a hratelnost je fantastická. Je tu pár problémů s plížením, které působí jednotvárně, a příliš snadné hádanky, ale ty se dají odpustit, protože Amicia a Hugo jsou jako postavy vynikající. Pokud se vám líbila první hra, nebo jen hledáte něco příběhově poutavého, je Requiem hrou pro vás.

90 %

WellPlayed

Díky ohromujícímu vizuálnímu zpracování, neuvěřitelným hereckým výkonům a dojemnému a ponurému příběhu, který tvrdě zasáhne, je A Plague Tale: Requiem skutečně podmanivou cestou, i když se místy prohýbá pod svými vlastními ambicemi.

90 %

GameSkinny

A Plague Tale: Requiem je vynikajícím pokračováním, které opravuje nebo vylepšuje téměř vše z původního dílu a zároveň vypráví jeden z nejemocionálnějších příběhů roku.

90 %

GamePro Germany

Grafika a atmosféra jsou skvělé a dovolují nám přehlédnout drobné nedostatky v příběhu a hratelnosti.

82 %

Stevivor

Requiem zdokonalil a vylepšil vzorec, díky kterému byla první hra tak zajímavá. Amicia a Hugo už nejsou těmi nesmělými dětmi, kterými byli na začátku své cesty, a zatímco dříve bylo cílem pouze přežít, nyní se vše změnilo: jde o to, aby lidé, kterými chtějí být, přežili i tuto novou těžkou situaci.

80 %

TrueGaming

A Plague Tale: Requiem vylepšuje první hru téměř ve všech ohledech: v příběhu, postavách, hratelnosti a objemu obsahu. Trauma sourozenců je stejně nezapomenutelné, jako tomu bylo u Innocence, ne-li více.

80 %

GamesRadar+

A Plague Tale: Requiem nijak drasticky nemění základy, které položila Innocence, ale díky svým silným stránkám zasazených do často opomíjeného historického prostředí vypráví další příběh, na který se nezapomene.

80 %

Metro GameCentral

Akcí nabitá cesta středověkou Francií, v níž se střídá niterné násilí s krásou venkova, ačkoli hádanky a akční sekvence občas působí nedomyšleně v porovnání s dobře vykreslenými a uvěřitelnými postavami.

70 %

VGC

A Plague Tale: Requiem je místy přesvědčivé dobrodružství, kterému škodí špatné technické provedení a jednoduchá, frustrující a opakující se hratelnost.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama