Souhrn recenzí hry Age of Empires II: Definitive Edition pro Xbox
Novinka Souhrn recenzí hry Age of Empires II: Definitive Edition pro Xbox

Souhrn recenzí hry Age of Empires II: Definitive Edition pro Xbox

Martin Pritula

Martin Pritula

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Jak se povedla konzolová verze jedné z nejoblíbenějších strategií?

Reklama

Již dnes (v 18:00) na konzole Xbox One a Xbox Series dorazí definitivní edice jedné z neoblíbenějších real-time strategických her všech dob, kterou je Age of Empires II.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Age of Empires II: Definitive Edition pro Xbox

Generation Xbox

Age of Empires II: Definitive Edition vychází na Xboxu ve velkém stylu, s úžasnou úpravou ovládání pro konzole, působivou grafikou a s ohromujícím množstvím obsahu.

92 %

Player 2

Nejenže Microsoft vytvořil jednu z nejlepších RTS všech dob, kterou si nyní můžete užít i pomocí konzolového ovladače, ale dokonce původní verzi v některých klíčových ohledech vylepšil. Age of Empires 2 je na Xboxu stejně dobrá jako kdykoli předtím a měla by být povinností pro všechny fanoušky strategií.

91 %

Eurogamer Germany

Age of Empires 2 dodnes neztratila nic ze svého kouzla, ale Definitive Edition ji ještě vylepšuje. Pokud jste si někdy chtěli zahrát Age of Empires z pohodlí svého gauče, nyní je váš čas.

90 %

SomosXbox

Age of Empires II Definitive Edition je i nadále tou real-time strategií, kterou všichni milujeme, a díky portu pro Xbox se k početné komunitě fanoušků této série přidá mnoho dalších hráčů.

90 %

Windows Central

Pokud patříte k lidem, kteří rádi strategicky přemýšlejí a zajímají se o historii, pak vás tato RTS naprosto pohltí. Sami se přesvědčte, proč je druhé Age of Empires považováno za jednu z nejlepších strategických her všech dob.

90 %

Hobby Consolas

Některé herní mechaniky již prozrazují svůj věk, ovšem i tak je zážitek z hraní stále skvělý a nově i přístupnější, než kdykoli předtím.

87 %

DualShockers

Po zhruba tuctu hodin strávených ve hře Age of Empires 2: Definitive Edition mohu s klidem říct, že je to stále stejně skvělá hra. Nejedná se o ochuzený port, je to plná hra a je stejně funkční jako na PC, což je docela úspěch. Díky nesčetným drobným vylepšením v remasterované edici je původní hra, ačkoli je stále klasikou, velmi zbytečná. Jediným důvodem, proč si originál ponechat, je zachování těch velkých krásných krabic, ve kterých se PC hry dodávaly. Nyní jsme v nové době a Age of Empires 2: Definitive Edition je dokonalým příkladem toho, jak vzít starou hru a dopřát jí dostatek péče, aby působila téměř nově, což je něco, co se mnohým jiným remasterům a reedicím tak často nedaří.

80 %

CGMagazine

Age of Empires 2: The Definitive Edition zvládla přechod na konzole překvapivě dobře a poskytla nové skupině hráčů možnost zahrát si jednu z nejoblíbenějších klasických RTS novým způsobem.

80 %

Areajugones

Age of Empires II je hra, která navždy zůstane součástí vaší existence. Nezáleží na tom, kolik času uběhne, nakonec si VŽDY vzpomenete, že jste AOE hráli; je to nadčasová klasika. Tuto novou verzi hry si OPRAVDU chcete zahrát, ať už proto, že chcete poprvé prozkoumat jednu z nejlepších videoher vůbec, nebo proto, že jste hráčem "ze staré školy", který chce znovu prožít slavný věk videoher, který se už nevrátí.

80 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama