Souhrn recenzí hry Alan Wake 2
Alan Wake 2 Novinka Souhrn recenzí hry Alan Wake 2

Souhrn recenzí hry Alan Wake 2

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si pokračování kultovní klasiky odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Právě dnes vychází na PC, PlayStation 5 a konzole Xbox Series X/S druhý díl survival hororu Alan Wake od Remedy Studios.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Alan Wake 2

Dexerto

Návrat ke všemu, v čem původní hra vynikala, a zároveň rozšíření nejen o nové herní mechaniky, ale i o nové podmanivé postavy. Novinka je odvážným krokem vpřed pro sérii, Remedy i celý herní průmysl. Alan Wake 2 je vrcholný počin, který vás udrží v napětí od začátku do konce a zanechá ve vás něco, na co budete vzpomínat ještě dlouhá léta.

100 %

Gamereactor

Remedy si zaslouží veškerou pochvalu za odvahu učinit několik zajímavých designových rozhodnutí, která omezují masovou přitažlivost Alana Wakea 2, ale zvyšují požitek těch z nás, kteří si hru pořídí. Alan Wake 2 si zaslouží nazvat tím, čím podle mě je - mistrovským dílem.

100 %

Screen Rant

Alan Wake 2 je ohromující, epický thriller, který si bere to nejlepší z portfolia Remedy a spojuje to vše do mistrovského díla.

100 %

The Loadout

Alan Wake 2 je dosud nejambicióznější hrou společnosti Remedy Entertainment, která v sobě spojuje poutavé vyšetřování a hrůzy, z nichž mrazí. Je vizuálně ohromující, tematicky silná a pro nováčky i fanoušky naprostou povinností.

100 %

CGMagazine

Alan Wake 2 je pravděpodobně jedním z nejlepších příběhových děl a je to titul, který si musíte zahrát.

95 %

GAMINGbible

Jsem rád, že mohu říci, že Alan Wake II je nejen jednou z nejlepších her roku 2023, ale také téměř ve všech ohledech překonává původní hru z roku 2010. Splňuje vše, co byste od pokračování chtěli. Alan Wake II vypadá lépe, hraje se lépe, zní lépe a spolehlivě vás vystraší.

90 %

GamingBolt

Alan Wake 2 je fantastická hororová hra s vynikající atmosférou a neuvěřitelně zajímavým příběhem.

90 %

Game Informer

Na Alanův návrat jsem netrpělivě čekal od chvíle, kdy původní hra skončila cliffhangerem a American Nightmare z roku 2012 příběh příliš neposunula. S událostmi ve hře jsem příběhově spokojen, ale samotné hraní hry, orientace ve světě a vyhýbání se soubojům dle mého názoru není vydařené. Těšil jsem se na další cutscénu, ale hratelnost často pokulhávala a bojoval jsem spíše s bugy než s nepřáteli. Pro dlouholeté fanoušky Remedy a ty, kteří chtějí vědět, co se bude dít dál s Alanem Wakem si hru zřejmě užijí, ale dostat se k závěrečným titulkům se zkrátka neobejde bez problémů.

78 %

Metro GameCentral

Svérázné pokračování, které jako by místy záměrně podkopávalo nejlepší prvky původního dílu, ale přesto se mu daří tak akorát, aby potěšilo jak stávající fanoušky, tak potenciální nováčky.

60 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama