Souhrn recenzí hry Amnesia: The Bunker
Amnesia: The Bunker Novinka Souhrn recenzí hry Amnesia: The Bunker

Souhrn recenzí hry Amnesia: The Bunker

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4

Jaká hodnocení si odnáší nový díl hororové série od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již dnes vyšel na PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na konzole Xbox Series nový díl oblíbené hororové série Amnesia, tentokrát s podtitulem The Bunker.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Amnesia: The Bunker

PC Gamer

Amnesia: The Bunker je zásadní hororová hra a další zajímavý příspěvek do této legendární série.

93 %

Wccftech

Amnesia: The Bunker se stala jednou z nejlepších horrorových her, která se vyrovná i takovým titulům, jako je Resident Evil 7 nebo The Dark Descent. Tato hra je nejen návratem do formy pro Frictional Games, ale také dláždí cestu vpřed díky svým systémům, které vybízejí ke kreativnímu řešení problémů.

90 %

God is a Geek

Amnesia: The Bunker je strhující horor, který vás stále nechává ve strachu, ale právě díky tomu je tak skvělý.

85 %

Screen Rant

Amnesia: The Bunker není hra pro slabé povahy. Frictional Games se odvážně oprošťuje od vlastního vzorce a výsledkem je náročná a téměř nezvládnutelná kombinace stresu a strachu. Ačkoli se novinka poněkud míjí s příběhem a atmosférou, stále to vynahrazuje poutavou a ojedinělou hratelností, která rozšiřuje hranice hororového žánru.

80 %

Eurogamer

Amnesia: The Bunker napravuje chyby svých předchůdců, přidává nápaditost a vytváří skutečně znepokojivé dobrodružství.

80 %

Twinfinite

Amnesia: The Bunker se od svých předchůdců poněkud odlišuje. Je to hororová hra s těžkými hádankami a trochou managementu zásob, která vzbuzuje ze všudypřítomného nebezpečí. Série se sice významně od svých předchůdců vzdálila, ale ve výsledku to vůbec není na škodu.

80 %

GameRadar+

Amnesia: The Bunker je odvážným novým přístupem k sérii, který se vyplatil hlavně díky brilantním lekačkám. Design úrovní však může být frustrující, stejně jako nutnost opakovat některé části hry v případě neúspěchu.

80 %

Cultured Vultures

Amnesia: The Bunker je jednou z nejděsivějších hororových her, které byly kdy vytvořeny, ale ti, kteří očekávají délku a znovuhratelnost na úrovni Resident Evil 4, budou vážně zklamáni.

80 %

Hobby Consolas

Společnost Frictional opět dokazuje, že žánr hororových adventur ovládá na jedničku, a nabízí nám sice poněkud generičtější díl než Rebirth, který je však stejně schopný poskytnout nám mimořádný survival zážitek.

78 %

TheGamer

Amnesia: The Bunker je pro sérii novým odvážným krokem, který podle mě už nějakou dobu potřebovala. Tento první pokus není dokonalý a má jisté počáteční problémy, ale vynahrazuje to tím, že je skutečně děsivým zážitkem, který naznačuje, jak zářná může být budoucnost série.

70 %

DualShockers

Nevýrazný příběh sice vynahrazuje dokonale budované napětí a děsivá atmosféra, ale právě hlubší příběh, několik hádanek nutících k zamyšlení a propracovanější vizuální stránka by z této hry udělaly jeden z nejděsivějších herních zážitků.

70 %

CGMagazine

Klasická hratelnost Amnesie je zde sice v mnoha ohledech k mání, ale mísí se s nedotaženou a špatně vyváženou hratelností s monstry, která nefunguje zdaleka tak dobře, jak by měla.

50 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama