Souhrn recenzí hry Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok
Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok Novinka Souhrn recenzí hry Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Souhrn recenzí hry Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si dosud největší rozšíření hry odnáší ze zahraničí?

Reklama

Právě dnes vychází dosud největší a nejambicióznější rozšíření pro hruAssassin's Creed Valhalla v podobě Dawn of Ragnarok, které bude k dispozici pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Na to, jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů, se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok

Gaming Nexus

Eivor se ocitá v Odinově kůži, aby si velkolepě podupával v nádherně zpracované fantasy říši, která se stala mým nejoblíbenějším prostředím ze všech dílů Assassin's Creed. Skvěle napsaný scénář, nádherné vizuální zpracování a absurdní množství obsahu dělají z tohoto DLC hru hodnou samostatného hraní. Kromě toho, že ji lze vřele doporučit komukoliv, je Dawn of Ragnarok pro fanoušky Assassin's Creed naprostou nutností.

100 %

God is a Geek

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok je zatím největší a nejambicióznější rozšíření s úžasnými novými schopnostmi, které obohacují hratelnost hry.

90 %

Noisy Pixel

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök přináší obrovskou dávku severské mytologie. Kampaň je intenzivní se silným závěrem a přidané schopnosti poskytují nové způsoby přístupu k soubojům. Pokud jste čekali pro vhodný okamžik pro návrat do Valhally, pak je to i přes některé nedostatky v podobě problémů typických pro velké otevřené světy právě nyní.

90 %

Hobby Consolas

Jedno z nejambicióznějších DLC v historii Assassin's Creed (a největší, to je jisté) se skvělým příběhem. Ve výsledku ale hra není tak přelomová v oblasti hratelnosti, jak jsme si přáli.

81 %

Worth Playing

Nakonec je Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok sice uspokojivé, ale nijak zvlášť výjimečné rozšíření. Děj je dostatečně zábavnou exkurzí do severské mytologie, která je už však natolik známá a okoukaná, že ani v tomto podání nepůsobí zvlášť výjimečně. Nové schopnosti jsou skvělým zpestřením hratelnosti, ale ve výsledku stále hrajete spíše jen trochu odlišnou Valhalu. Pokud vás základní hra bavila, pak si rozšíření užijete, ale pokud ne, vyhněte se raději tomuto rozšíření obloukem.

75 %

GamePro

Dawn of Ragnarok přináší známou atmosféru AC Valhalla s novým nádechem, který vás však bohužel ničím neohromí.

73 %

Push Square

Dawn of Ragnarok je dostatečně uspokojivý, ale pokud vás už otrávila Assassin's Creed: Valhalla, nenajdete zde nic, co by znovu vzbudilo váš zájem. Mytologický úhel pohledu je dobře rozehraný, prostředí je parádní a Odin tvoří zajímavou hlavní postavu. Po roce DLC a aktualizací je už však herní smyčka Valhally poněkud vyčerpaná.

70 %

Attack of the Fanboy

S nedávným vzestupem počtu úžasných nových her a množstvím inovativních her z oblasti severské mytologie, které byly v posledních letech vydány, slouží Assassin's Creed: Valhalla Dawn of Ragnarok jen jako zabiják času pro ty, kteří hledají něco na hraní mezi tím, než vyjdou další a daleko lepší hry.

60 %

IGN

Fantastické prostředí a solidní příběh nemohou zakrýt skutečnost, že Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok nás i po roce a půl nutí ke stejnému progresu hrou, jako původní vydání.

60 %

Gfinity

Nepochybuji o tom, že Dawn of Ragnarok bude pro některé hráče zábavný. Ve skutečnosti však dělá jen váhavý půlkrok směrem k plnohodnotného fantasy zážitku a tím, že se mu plně nevěnuje, se stává jen plytkým rozšířením, které příliš neospravedlňuje svou cenu ani svou existenci. Nejsem si jistý, kdo jsou ti fanoušci Assassin's Creed, kteří se dožadují plnohodnotného fantasy RPG s příšerami, spoustou dodatečně zakoupitelných úprav a nových skinů, ale Ubisoft zjevně doufá, že tento trh zaujme.

50 %

Hru si můžete ve verzích pro všechny dostupné platformy zakoupit v obchodě Xzone.

Souhrn recenzí hry Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama