Souhrn recenzí hry Atlas Fallen
Atlas Fallen Novinka Souhrn recenzí hry Atlas Fallen

Souhrn recenzí hry Atlas Fallen

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tuto středu vyšla na PC, PlayStation 5 a také na konzole Xbox Series X/S akční RPG hra Atlas Fallen od vývojářů ze studia Deck 13 Interactive.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Atlas Fallen

Screen Rant

Ve své současné podobě je Atlas Fallen vynikající ukázkou moderních her, která obsahuje několik zajímavých mechanik, z nichž by mohly těžit i jiné akční hry.

80 %

Gaming Nexus

Atlas Fallen se možná nedostane do žádného žebříčku her roku, ale jeho nápadité a osvěžující souboje stojí za vyzkoušení. Hra bude vyžadovat trochu trpělivosti, protože úvodní a závěrečný akt jsou kromě četných chyb poměrně zdlouhavé, ale solidní základ pro případné pokračování tu jednoznačně je.

75 %

WellPlayed

Ačkoli toto písečné akční RPG poněkud postrádá technickou a vizuální propracovanost, Atlas Fallen je stále silným počinem studia Deck13, které i nadále dokazuje, že umí vytvořit zajímavé herní mechaniky a zábavné souboje.

75 %

Meristation

Atlas Fallen nepřekvapí a jeho otevřený svět působí repetitivně, ale samotná hratelnost je zábavná a bojový systém zajímavý.

70 %

Destructoid

Atlas Fallen lze asi nejlépe shrnout takto: nemohu se dočkat, co Deck13 vymyslí příště.

70 %

IGN

Atlas Fallen je solidní akční RPG v otevřeném světě s množstvím plošinovkových sekvencí a rozsáhlých příšer, se kterými můžete bojovat. Když pomineme slabý příběh a krkolomnou grafiku konzolových verzí, skrývá se zde klenot co do vynikajících soubojů, solidního průzkumu a překvapivě propracovaných vylepšení. Je škoda, že kooperace probíhá pouze online bez možnosti cross-play, ale díky solidnímu technickému provedení mi hra utkvěla v paměti jako jeden z lepších světů, které jsem v poslední době prozkoumával s kamarádem.

70 %

God is a Geek

Zvenčí má Atlas Fallen všechny rysy fantasy eposu s otevřeným světem, ale když se podíváte trochu pozorněji, uvidíte mnoho problémů.

65 %

GamingBolt

Atlas Fallen má své silné stránky v rychlém a svižném pohybu na písku, ale díky těžkopádnému pohybu, nekonzistentním soubojům a celkovému nedostatku péče je nakonec zatížen příliš mnoha problémy na to, aby mohla hra naplnit svůj potenciál.

60 %

4Players

Dobré nápady, které selhávají, protože nejsou správně realizovány.

55 %

Metro GameCentral

Bojové akční RPG se zábavnými souboji a velkolepými scenériemi, kterému škodí bugy, nepřehledná navigace a přílišné spoléhání na fetch questy.

50 %

CGMagazine

Hru Atlas Fallen je těžké doporučit. Mezi nefunkčním ovládáním a opravdu krkolomným platformovým sekvencím to vypadá, jako by se vás hra snažila odradit.

40 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama