Souhrn recenzí hry Atomic Heart
Atomic Heart Novinka Souhrn recenzí hry Atomic Heart

Souhrn recenzí hry Atomic Heart

Martin Pritula

Martin Pritula

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si ambiciózní FPS odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již zítra vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One a také na konzole Xbox Series nadějně vypadající FPS od vývojářů ze studia Mundfish.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Atomic Heart

 

GamingTrend

Rok 2023 už má za sebou řadu silných kandidátů na hru roku a Atomic Heart je dalším z nich. Hra naplňuje veškerá očekávání a pro společnost Mundfish je to úžasný herní debut. Vyzdvihnout několik věcí, v nichž je Atomic Heart fenomenální, je téměř nemožné, protože je výjimečná snad ve všech. Není to jen moje nejoblíbenější hra tohoto roku, ale možná i jedna z nejoblíbenějších her desetiletí.

95 %

Hobby Consolas

I přes drobné technické nedostatky je Atomic Heart zábavná, efektní a intenzivní střílečka, která ohromí fanoušky žánru s touhou po dobrém příběhu.

90 %

PSX Brasil

Atomic Heart má několik zábavných prvků, které hráče udrží v napětí od začátku až do konce. Ačkoli má určité technické problémy, jsou snesitelné tváří v tvář výslednému dílu, které přináší mnohem více, než hráči očekávají. Rozmanité souboje, spousta průzkumu a chytré hádanky jsou jen některé z bodů, které z této hry dělají povinnou výbavu pro majitele PS5.

90 %

SpazioGames

Atomic Heart je brilantní hra, která dokáže svým vlastním způsobem kombinovat řadu oblíbených herních mechanismů, po jejichž okušení budete jen přemýšlet jak a kdy bude tento vesmír v budoucnu rozšířen.

87 %

Meristation

Atomic Heart je hra s identitou a některými skvělými prvky, ale její nedostatky jí brání ve vtažení hráče do děje. Hra mohla být mnohem lepší.

82 %

Attack of the Fanboy

Atomic Heart sice nepřináší nic nového, ale díky konceptům, které si vypůjčuje z jiných her, je to zábava, při které vám bude bušit srdce.

80 %

Checkpoint Gaming

Atomic Heart je přesvědčivé a vzrušující akční sci-fi RPG s jedinečným a dobře propracovaným prostředím. Ačkoli má své nedostatky, od pomalého tempa až po občas otravné souboje, kvůli vzrušujícím záhadám ve hře Atomic Heart stojí za to se jím prokousat. Pro fanoušky akčních RPG se zálibou v prostředí alternativní historie novinka rozhodně stojí za to, a já se těším, co vývojářské studio Mundfish nabídne v budoucnu.

75 %

GameSpew

Atomic Heart má mnoho co nabídnout, ale jeho jedinečné prostředí, rozmanitá hratelnost a často vynalézaví nepřátelé vás na cestě zničenou utopií dokážou zaujmout. Jen mějte na paměti, že ačkoli se hra tváří jako AAA hra, není tomu tak; Mundfish zde dosáhl velkého úspěchu, ale jsou zde patrné známky vystřiženého obsahu a značná nedotaženost. Možná tedy budete chtít počkat na jeden nebo dva patche, které vyřeší některé nešťastné chyby a další nedostatky,

70 %

PushSquare

Tato směs střílečky, stealthu a RPG se hrdě hlásí ke svým inspiracím, ale málokdy se s nimi vyrovná. Zasazení do alternativní historie je zajímavé a existuje spousta možností, jak přistupovat k zabíjení robotů, ale tyto prvky jsou v rozporu s chaotickým vyprávěním a charakterizací postav.

60 %

WellPlayed

Atomic Heart působivě zvládá estetiku a občas vám dá nástroje, abyste si jeho svět užili, ale nestabilní konzolové provedení, neuspokojivé systémy a naprosto nepovedený scénář brání silným stránkám skutečně zazářit.

55 %

GamesRadar+

Atomic Heart má spoustu skvělých nápadů, ale neumí dostatečně dobře pracovat s naprostými základy. S nepochopitelně špatným příběhem, bezvýznamnými souboji a frustrujícím pohybem z pohledu první osoby zůstává Atomic Heart stát ve stínu videoher, které ho tak jasně inspirovaly.

50 %

Twinfinite

Navzdory slibnému soubojovému systému, stejně jako podpůrným systémům, které za ním stojí, pokud jde o dovednosti, crafting a vylepšení, je zde také několik frustrujících aspektů, které hru brzdí. Je naděje, že Mundfish dokáže některé z nejkřiklavějších problémů po spuštění opravit, ale právě teď hra nevypadá jako vítaná revoluce, ale spíše jako jaderná katastrofa.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama