Souhrn recenzí hry Baldur’s Gate 3
Baldur's Gate 3 Novinka Souhrn recenzí hry Baldur’s Gate 3

Souhrn recenzí hry Baldur’s Gate 3

Martin Pritula

Martin Pritula

21
Platformy Windows PC

Vyplatilo se čekání na pokračování legendární série?

Reklama

Již minulý čtvrtek vyšla dlouho očekávaná plná verze hry Baldur’s Gate 3 na PC. přičemž na PlayStation 5 se podívá 6. září.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Baldur’s Gate 3

Gamereactor UK

Baldur's Gate III zaujme silným příběhem, podmanivou atmosférou, krásným a rozmanitým prostředím a motivací k experimentování díky naprosté volnosti, kterou hra nabízí.

100 %

GamingBolt

Baldur's Gate 3 redefinuje, co může hra na hrdiny nabídnout v oblasti budování postavy, soubojů a možností volby.

100%

Gamers Heroes

Baldur's Gate 3 není nic jiného než mistrovské dílo. Příběh je neuvěřitelný, svět nádherný a pohlcující, voice-over a scénář je na té nejvyšší úrovni, soundtrack je úžasný a všechno dohromady tvoří téměř dokonalou harmonii. Není to jen nejlepší RPG tohoto roku, je to RPG celé generace.

100 %

TRG

Baldur's Gate 3 se může směle ucházet o titul jednoho z nejlepších videoherních RPG vůbec. Je to nejambicióznější RPG a pečlivě přesné ztvárnění Dungeons & Dragons, které fanoušky naprosto nadchne. Je to hra, kterou si musíte zahrát, i když některé frustrace z formátu D&D mohou iritovat.

100 %

Hobby Consolas

Baldur's Gate 3 je vynikající hra na hrdiny, a to jak po stránce hratelnosti, tak po stránce technické (stále ještě zbývá doladit některé detaily pomocí patchů), která je navíc předurčena k tomu, aby se stala jedním z milníků žánru, protože některé nápady, jako například systém voleb a reaktivní svět, posouvá na úroveň, o které se ostatním ani nesnilo.

96 %

Game Rant

Má srdce, má styl a je z ní cítit mnohaleté úsilí studia, které zjevně miluje předlohu. Ohromující velikost samotné hry a všeho, co je v ní obsaženo, je důkazem oddanosti studia Larian svému řemeslu a odhodlání přinést herní veřejnosti něco neuvěřitelného.

90 %

We Got This Covered

Baldur's Gate III, vynikající pokračování svého desítky let starého předchůdce, nastavuje nový zlatý standard pro RPG v dnešní době. Ačkoli má dostatek problémů s bugy, její živý svět, poutavý příběh a strhující hratelnost více než vynahrazují veškeré nedostatky.

90 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama