Souhrn recenzí hry Battlefield 2042
Battlefield 2042 Novinka Souhrn recenzí hry Battlefield 2042

Souhrn recenzí hry Battlefield 2042

Martin Pritula

Martin Pritula

34
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si očekávaná novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Očekávaná multiplayerová střílečka Battlefield 2042 od vývojářů ze studia DICE vychází pro majitele předplatného EA Play Pro a všech nadstandardních edic hry v předběžném přístupu již zítra.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Na to se můžete podívat v souhrnu níže.

Souhrn recenzí hry Battlefield 2042

EGM

Battlefield 2042 vrací do série sandbox, a to odvážným a kontroverzním způsobem. Nový systém specialistů se může zpočátku zdát jako svatokrádež, ale otevírá herní možnosti, které v předchozích titulech nebyly možné. Rozsáhlé a dobře navržené mapy nabízejí spoustu prostoru pro experimentování a nové režimy hry jsou naprosto skvělé. I díky režimu Portal nabízí nový Battlefield obsah snad pro každého, ale přesto nepůsobí přeplácaně. Je to skutečná evoluce série, která se vzpírá stagnaci, jež ohrožovala její budoucnost. Není to hra pro každého, ale ti, kterým jde o zábavu a experimentování nebudou zklamáni.

100 %

Digital Trends

Vzhledem k tomu, že Battlefield 2042 nabízí jen online část, museli vývojáři nedostatek obsahu pro jednoho hráče vynahradit hodnotným obsahem pro hru více hráčů. Vývojáři z DICE nejenže v tomto ohledu uspěli, ale šli ještě dál. All-Out Warfare je fantastickou evolucí klasického zážitku z Battlefieldu, která modernizuje sérii a přináší větší rozsah, podívanou a více způsobů hry než kdykoli předtím. Stejně tak Battlefield Portal a Hazard Zone září každý ve svém ohledu, přičemž první z nich dokazuje, že může novinka sloužit i jako platforma, na které si hráči mohou vytvářet své vlastní jedinečné zážitky. Pokud některý z budoucích titulů Battlefield tyto dva režimy vynechá, už jej zřejmě hráči nebudou považovat za kompletní.

90 %

Press Start Australia

Neobešel se bez problémů, ale přesto je Battlefield 2042 fantastickým pokračováním oblíbené série od DICE. Režim All-Out Warfare, stejně jako Hazard Zone je strhující, zatímco Battlefield Portal to vše ještě výrazně převyšuje. Je toho hodně, co si tu zamilujete, a já se těším, kam se hra s následujícími aktualizacemi posune.

85 %

Hobby Consolas

Battlefield 2042 vynechává kampaň a věnuje se tomu, co mu jde nejlépe: propracovanému a zábavnému multiplayeru. Počet 128 hráčů (na PC a next gen) zaručuje nejvelkolepější bitvy v sérii a líbí se nám, že Battlefield Portal umožňuje návrat k předchozím dílům. Recenzovaná verze se však neobešla bez technických problémů.

84 %

WellPlayed

BF 2042 se zaměřuje pouze na hru více hráčů a nabízí jedinečnou směs zážitků, která kombinuje klasické prvky Battlefieldu s novými svěžími nápady, takže je to hra plná vzrušujícího obsahu, který vás zabaví, ať už jste veterán nebo nováček.

80 %

Eurogamer Italy

Skvělá střílečka. Battlefield 2042 nabízí ještě větší bitvy se vším všudy a zůstává věrná principům, díky nimž se série stala populární.

80 %

Power Unlimited

Battlefield 2042 není tak špatný, jak někteří očekávali. Doufejme tedy, že většina hráčů dokáže vidět hru takovou, jaká je: slušná moderní multiplayerová střílečka nabízející spoustu prostoru různým hráčským experimentům.

78 %

Stevivor

Ve světě, kde si vývojáři zvykají pracovat z domova a kde se hry odkládají kvůli globální pandemii, se EA z nějakého důvodu rozhodla, že je Battlefield 2042 v takovém stavu, že může být vydán v letošním roce. Není.

45 %

Battlefield 2042 vychází ve standardní edici na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S 19. listopadu letošního roku. Pro dražší edice hry a předplatitele služby EA Play Pro bude hra dostupná již 12. listopadu.

Titul si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama