Souhrn recenzí hry Biomutant
Biomutant Novinka Souhrn recenzí hry Biomutant

Souhrn recenzí hry Biomutant

Martin Pritula

Martin Pritula

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si toto Kung-Fu RPG odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Před malou chvílí jsme vám přinesli recenzi PC verze hry Biomutant. Jaké známky si ale toto Kung-Fu RPG odnáší od zahraničních recenzentů? Na to se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry Biomutant

Game Revolution

Vezmu-li v potaz odklady a zdánlivě problematickou cestu za vydáním hry, jsem naprosto ohromen tím, jak dobré to ve výsledku je. Experiment 101 jednoznačně dostal čas potřebný k doručení jeho vize, což je bohužel něco, co vídáme v herním průmyslu čím dál méně. Nečekal jsem, že bude Biomutant jednou mých z nejoblíbenějších her tohoto roku, natožpak jedna z nejzábavnějších her s otevřeným světem, které jsem v životě hrál. Je to skutečný herní zázrak.

95 %

Noisy Pixel

Biomutant začíná neuvěřitelně silně s obsáhlou úpravou zbraní a postavy a úchvatným světem k prozkoumání. Hráči mají kontrolu nad jejich dobrodružstvím za pomocí různých interakcí, což vede ke vtahujícímu zážitku. Navzdory tomu, že čím více času v tomto světě strávíte, tím více si budete všímat věcí, které by mohly být vylepšeny. Některé mise nejsou tak zajímavé, čemuž nepomáhá ani nižší obtížnost, takže byste se možná měli těmto drobným aktivitám vyhnout. Stále to jsou ale jen drobnosti jinak skvělého dobrodružství plného skvělé hratelnosti, mechanik a vizuálního zpracování, které nelze opomenout.

90 %

We Got This Covered

Biomutant by mohl být černým koněm roku 2021. Nejen že je hra naprosto úchvatná, ale zároveň se skvěle hraje. Vývojářské studio Experiment 101 vytvořilo svět, který budete chtít prozkoumávat a zároveň budete za jeho průzkum odměňováni. K tomu přidejte skvělý soubojový systém, robustní tvorbu postavy, zbraní a vybavení a získáte hru, která je povinností i pro odpůrce her s otevřeným světem.

90 %

Shacknews

Biomutant je solidní prvotinou studia Experiment 101. Ačkoli několik herních konceptů není doladěno k dokonalosti, stále je tu mnoho věcí, které můžeme ocenit. Nápaditost výpravy a hratelnosti dále zajistí, že žádní dva hráči nebudou mít úplně stejný zážitek. Spolu s funkčním soubojovým systémem a působivými vizuály je Biomutant stále impozantní RPG.

80 %

Destructoid

Měl jsem velké potíže se odtrhnout od Biomutantu a spousta mých nynějších stížností se vlastně v průběhu hry ani neobjevila, dokud jsem ji nedokončil a nezačal nad ní více přemýšlet.

80 %

Truegaming

Biomutant je jednoduše jedna z nejvíce odměňujících her, co se týče explorace a lootu, a ačkoliv by potřebovala ještě trošku práce, je to jednoznačně hra, která si zaslouží vaše peníze a čas.

75 %

Hobby Consolas

Biomutant se snaží dělat možná více věcí, než by skutečně měl. A právě to je důvod, proč některé jeho mechaniky působí povrchně a nedostatečně. Zároveň mi to celé připadalo jako kdybych něco podobného už někdy hrál a viděl. Je to škoda, protože svět a prostředí je opravdu skvělý a je na první pohled vidět, že za vším byly dobré úmysly.

70 %

SpazioGames

Biomutant má několik aspektů, některé fungují docela dobře, zatímco jiné by si zasloužily více času a podstatné opravy. Hra je po většinu času zábavná, ale Experiment 101 se bude muset příště snažit ještě o něco více, aby nás plně přesvědčil.

65 %

GamesRadar+

Repetitivní, příliš se to drží známých formulí a je to zkrátka divné. Biomutant trpí spoustou problémů, které příliš vstupují do cesty skvělým nápadům.

60 %

PC Gamer

Ohromující svět hry Biomutant jen stěží přežívá bolestivě špatnou výpravu, rozbitý systém progrese a nedostatek aktivit.

60 %

VGC

Biomutant působí jako seznam všeho, co úspěšné RPG potřebuje. Ale dobrodružství skrze zdejší bunkry a města postrádá důvod k exploraci nebo jakoukoliv smysluplnou interakci se spřízněnými postavami. Ani pořádné výzvy tato hra nenabízí. S tolika myšlenkami, které byly jen zpola dokončeny, jde zkrátka o promrhaný potenciál.

40 %

Hru si můžete ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama