Souhrn recenzí hry Call of Duty: Modern Warfare III
Novinka Souhrn recenzí hry Call of Duty: Modern Warfare III

Souhrn recenzí hry Call of Duty: Modern Warfare III

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

S odstupem pouhého roku se na monitory našich konzolí a počítačů podíval již třetí díl přepracované série Call of Duty: Modern Warfare od vývojářů ze studia Sledgehammer Games.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Na to se můžete podívat níže.

IGN Italy

Z Call of Duty: Modern Warfare III se vyklubalo to, čeho se mnozí obávali: jakési DLC předchozího dílu vyvinuté společností Infinity Ward. Ačkoli fanoušky arkádových a rychlých multiplayerových stříleček bezpochyby pobaví, studio Sledgehammer Games neudělalo nic jiného, než že se zaměřilo pouze na efekt nostalgie a několik pozoruhodných inovací, a navíc vytvořilo nezajímavou a sotva dostačující kampaň.

75 %

Daily Star

Celkově se jedná o slabé Call of Duty, ale v multiplayeru si toho fanoušci užijí dost na dlouhé měsíce... Jen kampaň ignorujte, pokud nemáte vyloženě odpoledne na zabití.

70 %

Hobby Consolas

Call of Duty Modern Warfare 3 je hra vytvořená z jiných her, hybrid, který se snaží přesvědčit i ty nejzkušenější fanoušky fantastickým multiplayerem. Ani pocty, ani "inovace" kampaně a zombíků však nedokážou zamaskovat zjevné. Tato hra není ničím jiným než divokou recyklací.

65 %

BaziCenter

Snaha podstrčit DLC jako plnohodnotný AAA titul zasadí zážitku z Modern Warfare 3 pro jednoho i více hráčů obrovskou ránu, která způsobí, že na novinku rychle zapomenete.

60 %

Power Unlimited

Modern Warfare 3 nenabízí o moc víc než extrémně plynulý multiplayer a dávku nostalgie. Hra působí neúplně, často je nudná a v mnoha oblastech zklamává.

55 %

Atomix

Call of Duty: Modern Warfare III je jednou z nejhorších her letošního roku a důkazem toho, že Activision si opravdu musí dát dlouhou pauzu. Opravdová škoda, že se sérií s tak bohatou historií se zachází takovýmto způsobem.

50 %

Digital Trends

Call of Duty: Modern Warfare 3 je možná zatím nejhorším dílem série.

50 %

Game Informer

Letošní COD je odfláknuté rozšíření, které se tváří jako pokračování a je trapným způsobem, jak oslavit 20. výročí série.

50 %

Metro GameCentral

Zčásti DLC a zčásti napodobenina Warzone. Je to nejen nejhorší Call Of Duty, jaké kdy bylo vytvořeno, ale také jedna z nejcyničtějších videoherních verzí všech dob.

40 %

VGC

Takto nekvalitní hra Call of Duty vydaná před deseti lety by byla skandálem. Nyní je symbolem přístupu k sérii, která zoufale potřebuje revizi.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama