Souhrn recenzí hry Cities: Skylines II
Novinka Souhrn recenzí hry Cities: Skylines II

Souhrn recenzí hry Cities: Skylines II

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si pokračování populární budovatelské simulace odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již příští pondělí vychází na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S druhý díl úspěšné budovatelské strategie strategie Cities: Skylines od vývojářů ze studia Colossal Order.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Cities: Skylines II

TRG

Cities: Skylines 2 má vysoké ambice. Několik vzájemně propojených systémů vás přesvědčí, že nejde jen o hru na stavbu města, ale o způsob, jak budovat živé čtvrti plné drobných příběhů a prolínajících se nitek. Je tu toho hodně, co si můžete zamilovat, a pokud tomu propadnete, pak Vás tato hra hodně dlouho nepustí.

100 %

But Why Tho?

Celkově lze říci, že Cities: Skylines 2 je důstojným nástupcem původního budovatelského titulu.

90 %

Noisy Pixel 2

Navzdory několika zvláštnostem a problémům s výkonem se hra Cities: Skylines II úspěšně drží odkazu svého předchůdce a zvyšuje laťku budovatelského žánru. Ať už jste zkušený urbanista, nebo nováček připravený pustit se do městského dobrodružství, Skylines II nabízí nekonečné možnosti a nespočet hodin tvůrčí zábavy.

90 %

NPR

Je to jako SimCity na steroidech: zázračný simulátor, a to i bez komunitních modifikací, které budou po vydání nepochybně následovat.

87 %

God is a Geek

I když se trochu potýká s tíhou vlastních ambicí, Cities: Skylines II je stále velmi návykový městský simulátor, který si snadno osvojíte, a pokud se vám líbila první hra, je to naprostá povinnost. Je to také dokonalý protipól všech soulsliků a rogueliků, kterých jsme se v poslední době dočkali. Je to hra, která nevyžaduje nic jiného než čas a kreativitu a vrací vám to i s úroky..

85 %

Gamereactor UK

Je škoda, že města: Skylines II má potíže s výkonem, protože je to bezpochyby nejlepší hra roku ve svém žánru.

80 %

CGMagazine

Co se týče her s budováním světa, Cities: Skylines II nemá konkurenci. Objem možností je ohromující a možnosti, které můžete vytvořit, jsou nekonečné.

80 %

PC Gamer

Pokračování hry Cities Skylines je plné velkých vylepšení, ale i zklamání.

77 %

GameWatcher

Cities: Skylines 2 nepřestavuje nový žánr ani tvář žánru existujícího, místo toho se rozhodl jít více do hloubky aniž by ztratil to, díky čemu jeho předchůdce fungoval.

75 %

PC Invasion

Hra je sice slibná, ale brzdí ji pochybná rozhodnutí a trápí ji problémy se stabilitou. Cities: Skylines II vám možná nezmění život, ale někteří fanoušci by mohli rádi investovat několik hodin do tvorby svých měst, pokud hra zrovna nespadne a nepřijdete o uloženou pozici.

65 %

GamesRadar+

Cities: Skylines 2 nabízí základy prvotřídní hry zaměřené na budování měst, širokou škálu funkcí, inteligentní vylepšení kvality života a skutečně působivou simulaci, která vám pomůže přivést vaše město k životu. Její příslib však zcela zastiňují technické problémy, které fantastický základní zážitek stahují do frustrace a zklamání.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama