Souhrn recenzí hry Company of Heroes 3
Company of Heroes 3 Článek Souhrn recenzí hry Company of Heroes 3

Souhrn recenzí hry Company of Heroes 3

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jaké známky si pokračování legendární série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento čtvrtek se fanoušci real-time strategií dočkají již třetího dílů oblíbené série Company of Heroes, které pro PC připravili vývojáři ze studia Relic Entertainment (PS5 a Xbox Series verze vyjdou později).

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Company of Heroes 3

NME

Company of Heroes 3 je zkrátka asi nejlepší RTS posledního desetiletí. Bohatý obsah pro jednoho hráče a solidní základ multiplayeru dohromady vytvořily mistrovské dílo z 2. světové války.

100 %

GamersRD

Company of Heroes 3 má pohlcující a realistickou hratelnost, úžasnou grafiku, zvukový design a velkou pozornost věnovanou každému detailu. Díky rozmanitosti jednotek a taktických možností působí hra poměrně pestře, stejně jako díky zaměření hry na strategické rozhodování a správu zdrojů. Možnost vlastního výběru v kampani činí hru jedinečnou. Měl jsem z ní příjemný zážitek, ale absence jednoduchého tutoriálu může být v některých případech zdrcující.

93 %

GamesBeat

Ať už jsem bojoval proti lidem nebo počítačové umělé inteligenci, nikdy jsem neměl pocit, že by hra byla příliš snadná a můj protivník příliš slabý. A tak mě každý střet držel v napětí přesně tak, jak to má být.

90 %

CGMagazine

Company of Heroes 3 se vrací po více než desetileté přestávce a oživuje žánr strategií z druhé světové války obrovským arzenálem herních stylů a možností.

90 %

GamingTrend

S novými frakcemi, dvěma kampaněmi, podstatně více možnostmi a osvěženým režimem skirmish překonává Company of Heroes 3 neskutečně vysokou laťku, kterou nastavil její předchůdce. Je to mistrovské dílo.

90 %

God is a Geek

Hra nemá nijak originální prostředí ani koncept, ale Company of Heroes 3 to vynahrazuje svým šarmem a hratelností.

85 %

PC Gamer

Company of Heroes 3 je velkolepá RTS, která dokáže zazářit, aniž by hlavní kampaň byla zvlášť dobrá.

82 %

Everyeye

Company of Heroes 3 je rozhodně solidní dílo, které se bez zvláštních odchylek ubírá cestou svých dvou předchůdců. Není však velkým problémem, že hratelnost zůstala v podstatě nezměněna, protože onen mix mezi klasickou strategií (ve větších dávkách) a simulací funguje i nadále a nabízí lahodnou hloubku, která nikdy nevede k přílišné komplexnosti. Nejvíce vítanou novinkou je dynamická kampaň, a přestože se co do bohatosti možností nedá srovnávat s ostatními příbuznými ani s 4X, jde o úvod, který je třeba plně ocenit. Hra od Relic Entertainment zkrátka nebude patřit k nejodvážnějším RTS, ale nabízí zážitek nesporných kvalit.

80 %

Cultured Vultures

Company of Heroes 3 neexceluje ve všem, ale nelze popřít, že v nejlepších momentech naprosto září.je naprosto skvělá.

80 %

PCGamesN

Třetí díl této kdysi zásadní série se nese ve znamení klasických RTS bitev, které se vracejí víceméně nedotčené, ale zároveň s přebujelým a nedokončeným režimem kampaně, který jako by se vymykal základním myšlenkám Company of Heroes.

70 %

GameSpew

Hraní Company of Heroes 3 je skvělým zážitkem, pokud máte rádi dynamické, drsné, taktické RTS hry, které se točí kolem využívání terénu ve váš prospěch. Pokud však očekáváte zásadní evoluci oproti předchozím hrám série, pravděpodobně odejdete zklamáni. Pokud jste fanoušky strategií z druhé světové války a nějakým způsobem jste se do série ještě neponořili, budete se skvěle bavit. V opačném případě ale můžete rovnou zůstat u původní Company of Heroes.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama