Souhrn recenzí hry Cult of the Lamb
Cult of the Lamb Novinka Souhrn recenzí hry Cult of the Lamb

Souhrn recenzí hry Cult of the Lamb

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se, jaké známky si podivuhodná rogue-like novinka odnáší od zahraničních recenzentů.

Reklama

Již dnes vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a Nintendo Switch zajímavý roguelite titul s názvem Cult of the Lamb. Pakliže se na titul těšíte, jistě vám neunikla naše recenze, ve které jsme hře udělili krásné hodnocení 8/10.

Jako obvykle vám ale přinášíme i souhrn verdiktů zahraničních recenzentů, jež naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Cult of the Lamb

Twinfinite

Klidně si ty své Elden Ringy a Horizony nechte, protože Cult of the Lamb je po kvalitativní stránce opravdu jasným kandidátem na hru roku.

100 %

GameGrin

Ve hře Cult of the Lamb si každý najde něco pro sebe a každá mechanika a funkce je promyšlená. Hra je to roztomilá, vtipná a zábavná. Vyzkoušet by ji měl prostě každý!

100 %

Xbox Era

Cult of the Lamb je úžasná hra.

96 %

God is a Geek

Cult of the Lamb kombinuje roguelike hratelnost s managementem kultu a funguje to prostě skvěle.

95 %

Gaming Trend

Cult of the Lamb je špičkovým příkladem toho, jak může vypadat roguelike v kombinaci se simulací kultu.

90 %

But Why Tho?

Je velmi těžké si představit hráče, který by si Cult of the Lamb neužil. Vizuální stránka hry je nádherná a plná charakteru. Hra je napsaná vtipně a okouzlujícím způsobem, akce je jednoduchá, ale zábavná. Výběr zbraní a bojové mechanismy sice nejsou tak rozmanité a hutné jako u jiných her, ale jejich jedinečné aspekty tento nedostatek více než vynahrazují.

90 %

GameSpot

Všechny herní mechanismy dohromady tvoří z Cult of the Lamb výjimečný titul jak v žánru rogue-like, tak v žánru simulací, a zároveň ojedinělý titul, který se nachází někde na pomezí těchto žánrů. Ať už prozkoumáváte dungeony, nebo rozšiřujete svůj kult, zážitek je příjemný, náročný a možná i trošku podivný.

90 %

GamersRD

Cult of the Lamb je překvapivě zajímavá hra, která není tak temná, jak naznačuje její název, ale rozhodně stojí za to se do jejího zlověstného světa ponořit.

85 %

PC Gamer

Na rozdíl od čehokoli jiného dokázala Cult of the Lamb spojit své dvě zcela odlišné části hry v něco soudržného a uspokojivého. Jestliže si tuto hru koupíte, určitě se nebudete cítit ošizeni.

82 %

IGN

Cult of the Lamb je uspokojující a přístupná videohra.

80 %

Shacknews

Cult of the Lamb je současně zlomyslná a úžasná hra s krásnou vizuální stránkou. Jakožto člověk, který roguelike titulům příliš neholduje, jsem se díky inovativnímu žánrovému propojení do hry zamiloval a jsem zvědav, čeho se o těchto tvůrců dočkáme po vydání hry.

80 %

Windows Central

Cult of the Lamb není vždy dokonale vyvážená hra, ale umně spojuje dva protichůdné herní žánry do jedinečného, akcí nabitého okultního dobrodružství, které srší osobitostí.

80 %

Digital Trends

Cult of the Lamb vyniká jako temně komediální manažerská hra, ačkoli se její rogue-lite složka se dopouští několika kardinálních hříchů.

70 %

NME

Cult of the Lamb je zpočátku strašně inspirativní a lákavý, ale pak se pod tíhou vlastních ambicí zhroutí. Možná tak trochu jako téměř každý skutečný kult... Chytrá, ale nedokonalá indie hra s dobrým srdcem sice stojí za vaši pozornost, ale zkrátka nedovede dostát svým ambicím.

60 %

Slant Magazine

Cult of the Lamb od Massive Monster se hraje jako jakýsi podivný shluk napůl zvládnutých mechanik převzatých z jiných her.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama