Souhrn recenzí hry Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
CP 2077: Phantom Liberty Článek Souhrn recenzí hry Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Souhrn recenzí hry Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si od zahraničních recenzentů odnáší jediný datadisk pro Cyberpunk 2077?

Reklama

Téměř po třech letech od vydání původní hry přicházejí vývojáři e studia CD Projekt RED s prvním a zároveň posledním datadiskem pro Cyberpunk 2077, který vyjde již 28. září exkluzivně na PC a konzole současné generace.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

WellPlayed

CD Projekt Red završuje svůj nápravný plán zásadním, masivním a mimořádně vyladěným rozšířením, které povyšuje každý aspekt Cyberpunku 2077.

100 %

GameSpot

Phantom Liberty je Cyberpunk 2077 ve své nejlepší podobě. CD Projekt Red si vzal ponaučení z původního vydání a soustředil se na ty části, na kterých nejvíce záleží, čímž přinesl napínavý a působivý zážitek, který nepůsobí přeplácaně.

100 %

Forbes

Phantom Liberty je vynikající přídavek pro Cyberpunk 2077, po jehož dohrání budete vděční za to, že CD projekt nad titulem nezanevřel. Je to příběh o vykoupení na úrovni No Man's Sky nebo Final Fantasy XIV a zaslouží si, abyste přídavek vyzkoušeli nehledě na to, co si myslíte o původní hře.

100 %

GamingTrend

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty představuje to nejlepší, co hra nabízí. Hlavní příběh je napínavý a strhující, s úžasnými postavami ztvárněnými fantastickými herci a zvraty na každém rohu.

95 %

Wccftech

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty navazuje na již tak skvělou hru a přináší další fantastický příběh (tentokrát s tématem špionážního thrilleru), vzrušující souboje a velmi kvalitní vedlejší obsah.

92 %

GameSkinny

Phantom Liberty je Cyberpunk 2077 ve své nejlepší podobě. Celkově na mě hra Phantom Liberty i aktualizace 2.0 pro Cyberpunk 2077 udělaly velký dojem. Nejedná se sice o nic vyloženě revolučního, ale pokud Vás původní hra alespoň trochu zaujala, pak vám toto rozšíření můžeme jedině doporučit.

90 %

GamesRadar+

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty je vyvrcholením snahy společnosti CD Projekt Red napravit chyby po náročném uvedení hry na trh. Toto prémiové rozšíření v kombinaci s aktualizací 2.0 představuje celkové oživení Night City.

90 %

PC Gamer

Phantom Liberty nevynalézá kolo, ale je hra od CD Projektu, která skvěle funguje a vypráví fenomenální RPG příběh.

87 %

Destructoid

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty je skvělé rozšíření se závěrem, který mu snadno zajistí místo na seznamu nejlepších rozšíření společnosti CD Projekt Red.

85 %

VGC

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty je špionážní thriller, který se nám velmi líbil. Výborné hlavní mise doplňuje revoluční aktualizace 2.0, díky níž si hra zaslouží druhou šanci.

80 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama