Souhrn recenzí hry Deathloop
Deathloop Novinka Souhrn recenzí hry Deathloop

Souhrn recenzí hry Deathloop

Martin Pritula

Martin Pritula

27
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si značka hra od Arkane odnáší v zahraničí?

Reklama

Včera jsme vám přinesli naší recenzi na FPS střílečku Deathloop od vývojářů z Arkane Studios, ve které si hra odnesla krásných 9/10.

Dnes vám již tradičně přinášíme souhrn recenzí od zahraničních novinářů.

Souhrn recenzí hry Deathloop

Player2

Deathloop je jedinečná i povědomá hra, která stejnou měrou převrací čas, hratelnost i hráčova očekávání. Je to záhada, kterou stojí za to vyřešit, a zážitek, který stojí za to zažít. Na této planetě zkrátka neexistuje nic podobného.

100 %

IGN

Deathloop spojuje zábavné vyšetřování a skvělý soubojový systém s unikátní mechanikou časové smyčky a vytváří tak nesmírně uspokojivé dobrodružství.

100 %

VG247

Jako hra pro jednoho hráče působí Deathloop uceleně a neuvěřitelně komplexně a dodatečná možnost nepovinné akce pro více hráčů je báječnou třešničkou na dortu. Deathloop je v podstatě vším, čím jsem chtěl, aby byl. Hra sebevědomě navazuje na již známé mechaniky z Dishonored a zároveň přináší svůj vlastní nápad a vizuální styl, který jsem si zamiloval. Je to jedna z mých nejoblíbenějších her letošního roku - a hra, o které se určitě budeme bavit ještě několik měsíců.

100 %

VGC

Deathloop je svižná a vynalézavá hra s vynikajícím smyslem pro styl a humor. Zpracovává mohutné mechaniky od Arkane do podoby něčeho vysloveně hravého a pak už jen nechá hráče řádit na obrovské propojené skládačce ostrova. Jedna z nejchytřejších a nejzábavnějších her tohoto roku.

100 %

God is a Geek

Deathloop je úžasně nestrukturovaná FPS plná spousty zbraní a schopností, které nikdy neomrzí.

95 %

Atomix

Deathloop představuje jeden z nejkomplexnějších a nejelegantnějších videoherních designů. Arkane Studios prostřednictvím novinky prezentují svou vlastní hratelnost v novém, působivém a pohlcujícím simulačním titulu.

Twinfinite

Deathloop si stále zachovává charakteristiku her od Arkane, pokud jde o příkladný vtahující design, připomínající BioShock a Dishonored, ale také vám díky novinkám mnohokrát vykouzlí obrovský úsměv na tváři.

90 %

Game Rant

Deathloop je jednou z nejlepších her roku 2021 a zatím jednou z nejlepších exkluzivit pro konzoli PS5. Vývojáři v Arkane se opět trefili do černého a PS5 získává další povinný titul do své rozrůstající se knihovny exkluzivních her. Deathloop je možná až příliš jednoduchý a s časovou smyčkou se rozhodně pojí jistá zdlouhavost, ale po většinu času se hráči budou bavit natolik, že jeho několik nedostatky snadno přehlédnou.

90 %

Cultured Vultures

Deathloop je úžasně zábavná jízda se stealth a puzzle prvky, díky nimž hra působí jako velké bláznivé sci-fi dobrodružství.

90 %

SpazioGames

Deathloop vychází ze základů her Dishonored a využívá mnoho jejich designových prvků. Je třeba jej považovat za menší projekt, ale velmi brilantní, s velmi dobrými nápady a zajímavým herním konceptem.

82 %

Metro

Nejedná se o úplný propadák, ale ačkoli je akce velmi zábavná, toto dobrodružství s časovou smyčkou promrhá většinu své premisy na neuspokojivě přímočarých cílech a podivně krotkém zobrazení nekontrolovaného hédonismu.

70 %

Digital Trends

Deathloop je nesmírně stylová stealth akce, která staví na silných stránkách her od Arkane, i když některé její tvůrčí pokusy selhávají.

70 %

Gamers Heroes

Deathloop se nachází na trošku podivné pozici. Není tak dobrý jako Dishonored, ale také neočekávám, že se dočkáme další hry v sérii. Pokud chcete podpořit studio nebo nutně potřebujete náhradu za Dishonored, tohle vám pomůže... ale upřímně, hra není zase tak zábavná.

60 %

Souhrn recenzí hry Deathloop

Hru si ve verzích pro všechny dostupné platformy můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama