Souhrn recenzí hry Evil Dead: The Game
Evil Dead: The Game Novinka Souhrn recenzí hry Evil Dead: The Game

Souhrn recenzí hry Evil Dead: The Game

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si herní adaptace známé hororové série odnáší ze zahraničí?

Reklama

Již koncem minulého týdne vyšla na platformy PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S survival hororová kooperativní akce Evil Dead: The Game od vývojářů ze studia Saber Interactive.

Později se hry dočkají i majitelé konzole Nintendo Switch, přesné datum vydání však prozatím není známé.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Evil Dead: The Game

Attack of the Fanboy

Evil Dead: The Game je zábavný, rozmanitý hororový zážitek s množstvím výzev a hloubkou, i když se zrovna rozhodnete nehrát za žádnou ze čtyř variant Ashe.

90 %

Hardcore Gamer

Evil Dead: The Game je bezpochyby nejlepší hrou ze série Evil Dead. Fanoušci zde ocení zejména spoustu narážek na oblíbené filmy a celkovou atmosféru. Hra je díky strategiím, upgradům a soubojům velmi zábavná, ale je to právě hraní za Ashe, které nabízí hlubší zážitek a zbavuje vás nutnosti starat se o komunikaci se spoluhráči. Ačkoli v případě Deluxe edice přibydou nějaká ta DLC, ve skutečnosti je zde stejně pouze jeden herní režim. Ve výsledku pak titulu napomáhá i skutečnost, že jí vývojáři nabízejí za sníženou cenu, což za tu zábavu rozhodně stojí. Pokud hráčská základna zůstane u přítomného cross-playe, není důvod se obávat možného nedostatku hráčů.

80 %

Twinfinite

Kouzlo hry Evil Dead: The Game se prostě nedá popřít. Hra je brilantním shrnutím toho, co učinilo filmy tak kultovními a oblíbenými, a na každém kroku srší humorem a lahodnou atmosférou. Je stále poměrně vzácné, aby se hrám spojeným s nějakou zábavnou IP dařilo, ale řekl bych, že Evil Dead má už teď skvělý start.

80 %

VG247

Evil Dead: The Game je skvělá zábava, ačkoli je hra poměrně náročná (zdá se, že s misemi pro jednoho hráče se trápí každý). Hru však velmi shazuje to, že nemá k dispozici základní nastavení přístupnosti pro hráče. Titul samotný je rozhodně působivý, především co se týče svěží hratelnosti a pozoruhodné grafiky, a fanoušci Evil Dead se u něj mohou dobře pobavit. Fanoušci hororů bez náklonnosti k této sérii však pravděpodobně najdou více zábavy v alternativních hororových hrách pro více hráčů a pravděpodobně najdou i hry s lepší přístupností.

80 %

GamersRD

Evil Dead: The Game je hororový titul, který nás překvapil tím, že nám nabízí dvě zcela rozdílné možnosti - být přeživšími nebo ztělesněným zlem. Hru lze hrát buď v kooperativním režimu nebo si vychutnat přizpůsobitelné lokální zápasy.

80 %

Metro GameCentral

Je to láskyplná pocta sérii Evil Dead, ale je to hra, které koncept 4 vs. 1 příliš nesedí, s plytkými souboji a příliš malou rozmanitostí.

60 %

TheSixthAxis

Fanoušky Evil Dead potěší množství fan servisu, který je zde nabízen, od pečlivého ztvárnění filmových lokací až po hloupé hlášky Bruce Campbella. Co se však týče syrové zábavnosti, je zde nerovnováha mezi silami dobra a zla. Hra za přeživší může být zábavná s přáteli, ale postrádá zábavnost nebo rozmanitost role záporáka.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama