Souhrn recenzí hry Evil West
Evil West Novinka Souhrn recenzí hry Evil West

Souhrn recenzí hry Evil West

Martin Pritula

Martin Pritula

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si akční adventura od vývojářů Shadow Warrior 3 odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Jednou z nejočekávanějších her tohoto měsíce je i akční adventura Evil West od vývojářů ze studia Flying Wild Hog, kteří mají na kontě například nedávno vydaný Shadow Warrior 3.

Evil West vychází již zítra na platformy PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series.

Jaké známy si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Na to se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry Evil West

WellPlayed

Evil West se sice tváří jako titul ze staré školy, pod kapotou se však jedná o moderní kousek. Nádherný a odvážný příběh Jesseho Rentiera vykresluje temný svět, který se vyhýbá mnoha problémům, jež se normálně s novými herními značkami pojí.

90 %

God is a Geek

Evil West je jednou z nejpřekvapivějších a nejpříjemnějších akčních her letošního roku a Flying Wild Hog tak vytvořili naprostou pecku.

85 %

Wccftech

Díky plynulosti boje, která se vyrovná soubojům v posledních DOOM titulech, se Evil West trefuje do mého vkusu při boji s upíry, vlkodlaky a vším ostatním, přestože zbytek zážitku trochu pokulhává.

82 %

PC Invasion

Vynikající akční hra s úžasnými souboji a skvělým ovládáním. Kampaň má slušnou délku, ale po jejím dokončení by bylo hezké mít nějaký obsah navíc.

80 %

XboxEra

Špatný scénář a některé technické problémy nestačí k tomu, aby brzdily jinak skvělou hru. Sólo nebo v kooperaci, pokud vám bezduché zabíjení zní lákavě, pak je Evil West hra právě pro vás.

80 %

Worth Playing

Evil West je zábavná a dobře udělaná mlátička, která nepřekračuje své možnosti. Důraz je kladen na souboje, což se naštěstí do značné míry vyplácí. I když přicházím z God of War: Ragnarok, dokázal jsem se u Evil West přesto dobře pobavit. Mimo bojů toho sice není moc k vidění a pravděpodobně budete mít dost po jediném dohrání, ale i to jediné dohrání bude zatraceně zábavné.

75 %

Push Square

Evil West je jedním z těch opravdu příjemných titulů s hodnocením 7/10. Nikdy nevyhraje žádné ocenění a v paměti asi dlouho nezůstane, ale dejte mu pár let a někdo, někde, vám odpřísáhne, že je to vlastně nedoceněná klasika. Je to nadupaná akční hra, která umí bavit, a to jak v boji, tak mimo něj.

70 %

GamesRadar+

Bez ohledu na to, jak se rozhodnete hru hrát, působí Evil West jako nejlepší verze AAA "béčkové hry", kterou už nevídáme tak často jako dřív. Není technicky vybroušená a neoznačil bych ji za inovativní, ale je mechanicky solidní a je vybavena spoustou zábavných nápadů, které se většinou osvědčí. Někdy prostě potřebujete hru, ve které vymlátíte pár padouchů. Evil West tuto specifickou, ale velmi relativní potřebu naplňuje docela dobře.

70 %

NME

Hloupá, zábavná a plná westernového slangu hra Evil West pronikla do přeplněné herní sezóny s jedinečnou předností: zábavou s minimem nesmyslů.

60 %

Pure Xbox

Evil West je naprosto staromódní střílečka, která dokáže v krátkých intervalech pobavit, ale nedokáže překonat to, jak nevýrazný a neoriginální je její design úrovní a příběh. Pokud máte kamaráda, s nímž si ji můžete zahrát v kooperaci, pravděpodobně byste si mohli na výsledné skóre přilepit bod navíc, jinak bychom se však hře vyhnuli, pokud si nutně nemusíte dopřát nějakou vážně míněnou akci typu kovboj vs. upír.

60 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama