Souhrn recenzí hry Exoprimal
Exoprimal Novinka Souhrn recenzí hry Exoprimal

Souhrn recenzí hry Exoprimal

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si novinka od Capcomu odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Koncem minulého týdne vyšla na PC, PlayStation 4/5, Xbox Series a také na konzole Xbox One nová online týmová akce Exoprimal od vývojářů ze studia Capcom.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Exoprimal

GAMES

Exoprimal má jen několik nešťastných nedostatků, které mu chybí k tomu, aby se stal skrytým klenotem. Základní hratelnost, která kombinuje PvE a PvP je jedinečná a zajímavá a zaujal nás dokonce i absurdní příběh. Rozmanitost nabízené hratelnosti však jednoduše neospravedlňuje cenovku a je zklamáním zejména s ohledem na nehoráznou monetizaci prostřednictvím battle-passů a prémiových skinů. V rámci Gamepassu se však určitě jedná o hru, kterou musíte vyzkoušet.

78 %

XboxEra

Ať už sólo, nebo s přáteli je to zatraceně zábavná hra, kterou lze doporučit alespoň vyzkoušet.

78 %

Finger Guns

Exoprimal je bohužel limitován nevýrazným příběhem, chudým počtem režimů a otázkou životností multiplayerové části, na druhou stranu však novinka nabízí i výborný systém tříd a zábavné souboje. Zatímco zmíněné nedostatky některé lidi odradí, ti, kteří mají rádi střelbu granátem přímo do kůže stegosaura, budou na hru vzpomínat ještě dlouho po jejím odložení.

70 %

GameGrin

Jako celek mě Exoprimal bavil, ale krutý nedostatek obsahu a slabý systém progresu ho opravdu sráží. Novinka má potenciál a možná z ní později bude fantastická hra, ale právě teď je těžké ospravedlnit její cenovku.

65 %

Hey Poor Player

Pokud patříte k těm, kterým nevadí kupoval hry na základě toho, čím jednou může být, pak si Exoprimal klidně pořiďte. Základní hratelnost je tak dobře propracovaná, že nepochybuji o tom, že fanoušci stříleček a týmových stříleček najdou v tom, co Capcom vytvořil zalíbení a budou schopni přehlédnout jeho problémy stejně, jako jsem to udělal já. Zda toto nadšení přetrvá i dlouho po uvedení hry na trh, se teprve uvidí. Jak již bylo zdůrazněno, Exoprimal má zásadní problémy, které je třeba vyřešit, aby se nestal jen další opuštěnou live-service hrou.

60 %

Gamereactor UK

Exoprimal není v žádném případě hrozná hra, ale prostě nedosahuje kvalit, které byste očekávali, když slyšíte o její premise.

60 %

TheGamer

Exoprimal je prehistorický relikt a krutá, ale nutná lekce pro vývojáře, kteří příliš dlouho vyvíjeli jednu pozitivně přijatou hrou za druhou. Budoucí sezóny by sice hru mohly zachránit, ale pochybuji, že u ní hráči zůstanou dost dlouho na to, aby se to stalo skutečností. A když si uvědomím, že jsme místo tohoto mohli mít novou Dino Crisis...

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama