Souhrn recenzí hry F1 23
F1 23 Novinka Souhrn recenzí hry F1 23

Souhrn recenzí hry F1 23

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si nový ročník oblíbené série odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již včera se na platformy PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a také na konzole Xbox Series podíval nový díl oblíbené závodní série F1 od vývojářů se studia Codemasters.

Co na novinku říkají zahraniční recenzenti? Na to se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí hry F1 23

PSX

F1 23 je v tom, co nabízí, prakticky dokonalá. Zachovává grafickou stránku a zdokonaluje mechanismy, které dobře fungovaly v předchozí hře, a vrací příběhový režim, který spolu s přepracovaným rozhraním a dalšími drobnými vylepšeními jen umocňuje to, co už tak bylo skvělé.

95 %

Atomix

Nezbývá než konstatovat, že se jedná o jednu z nejlepších závodních her, které byly doposud vytvořeny, a bezpochyby o tu nejvydařenější ze světa Formule 1. Letošní díl je věrný svým kořenům, zachovává si svou vlastní ideu a přidává i nové prvky, jako je například propracovaný režim F1 World a dlouho očekávaný návrat Braking Point.

91 %

The Loadout

F1 23 je díky většímu množství obsahu než kdykoli předtím a novým způsobům hraní dosud nejlepší hrou Formule 1 od Codemasters - a možná dokonce nejlepší závodní hrou od tohoto studia vůbec. Díky novým mechanikám a fyzice vozů je radost tuto hru hrát a F1 World se stává fantastickým přírůstkem do série.

90 %

GameSpew

F1 23 je v podstatě bezchybný závodní zážitek. Režim kariéry sice letos postrádá inovace, ale návrat Braking Point a nového režimu F1 World to více než vynahrazuje. Přidejte další vylepšení a funkce a získáte bezpochyby nejlepší F1 hru. Pokud jste fanoušky F1, jedná se jako obvykle o naprostou povinnost, ale i fanoušci závodních her obecně by si novinku měli přidat do své sbírky. Díky bohatému obsahu, skvělému ovládání a vynikající prezentaci je F1 23 prostě závodění v té nejlepší formě.

90 %

The Games Machine

F1 23 vylepšuje a rozšiřuje téměř vše z předchozího dílu série, od jízdního modelu až po fyziku jednosedadlových vozů, dokonce i herních režimů je nyní - konečně - dostatek.

84 %

VideoGamer

F1 23 je vzrušující hra, která vás vtáhne do výjimečného světa Formule 1. Braking Point 2 je obrovský úspěch, a i když se ostatní prvky hry téměř nezměnily, samotná hratelnost je stejně návyková jako doposud.

80 %

Metro GameCentral

Další špičkový simulátor F1 se skvělým příběhovým režimem pro jednoho hráče a větší nabídkou možností a režimů než kdykoli předtím.

80 %

Hey Poor Player

Braking Point 2.0 nabízí solidní příběh, jízdní mechaniky a prezentace nadále působí impozantně a obecně se jedná o báječnou hru F1. Nicméně usnout na vavřínech se dá jen do určité míry a F1 23 se nepodařilo učinit F1 nový díl atraktivnějším pro běžné hráče. Je zkrátka na čase, aby nám Codemasters představili něco odvážného a nového.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama