Souhrn recenzí hry F1 Manager 2022
F1 Manager 2022 Novinka Souhrn recenzí hry F1 Manager 2022

Souhrn recenzí hry F1 Manager 2022

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

F1 Manager 2022 od společnosti Frontier Developments vyšel již včera na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series.

Naši recenzi najdete zde.

Jako obvykle vám níže přinášíme také souhrn verdiktů zahraničních recenzentů.

Souhrn recenzí hry F1 Manager 2022

Softpedia

F1 Manager 22 je pro fanoušky skvělým způsobem, jak vytvořit alternativní závodní situace. Vyberte si svůj oblíbený tým a snažte se najít způsoby, jak ho dotlačit ke stále vyšší výkonnosti, propadněte zoufalství, když závody neprobíhají podle plánu a nebo si zatleskejte v případě, kdy vytvoříte dokonalou strategii a podaří se vám v posledních dvou kolech v Bahrajnu předjet Leclerca a Hamiltona. Hra přitáhne fanoušky, kteří si prostě chtějí vyzkoušet, jestli dokážou být lepší než skuteční manažeři, a posedlíky, jejichž cílem je piplat se s nastavením během každého tréninku. Největší nevýhodou hry je, že vyžaduje trpělivost a čas, aby si hráč užil vše, co nabízí. Ano, můžete se jednoduše věnovat jen závodění, ale skutečná radost spočívá v prozkoumání všech možností, které simulace nabízí.

100 %

Dexerto

Ve výsledku je však u každé hry nejdůležitější to, jak se při jejím hraní cítíte. Místy je sice novinka poněkud nedotažená, ale stejně jde o skutečně pohlcující zážitek. Když jsem v úvodním závodě sezóny v Bahrajnu dojel na 10. místě a trochu si pohrál se strategií, rozzářil jsem se od ucha k uchu a když jsem v Ázerbájdžánu dostal oba vozy do Q3, připadal jsem si jako opravdový mistr motorsportu. Jistě, jsou oblasti, kde by se hra mohla zlepšit. Animace vtažení do hry dokážou narušit a design uživatelského rozhraní není nejpříjemnější, ale ve výsledku se nejedná o dramatické problémy. Pokud máte rádi Formuli 1 a často si doma říkáte, že byste dokázali odvést lepší práci než stratégové ve Ferrari, pak je to hra pro vás.

85 %

But Why Tho?

F1 Manager 2022 je skvělý pohled na to, co obnáší práce ředitele týmu Formule 1. Hra má velkou hloubku a díky reálným statistikám je zážitek neuvěřitelně autentický. Vše ve hře působí vybroušeně, od vzhledu vozů a tratí až po detailní pohled na data vozů, a já se nemohu dočkat, jaké nové vychytávky série přinese v dalších letech.

85 %

GameByte

Největší zklamání pro mě představuje absence F1 Sprint při vydání. Možná to není ta nejzajímavější část titulu, ale stejně to zamrzí. Je to škoda, ale jako základní kámen je F1 Manager 2022 neuvěřitelný triumf, který mě nadchl pro budoucnost managementu motorsportu.

80 %

SpazioGames

F1 Manager 2022 je komplexní manažerská hra pro milovníky F1 s neuvěřitelným množstvím mechanik.

80 %

Everyeye

F1 Manager 2022 je zábavný titul s překvapivě vysokými produkčními hodnotami. Management týmů je úžasně propracovaný a přesto nepůsobí přeplácaně nebo zbytečně složitě. Ve výsledku ale hra působí spíše obsahově chudě (chybí multiplayer či tvorba vlastního týmu), nicméně díky skvělým základům v nás hra zanechala pozitivní očekávání pro další ročníky.

75 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama