Souhrn recenzí hry F1 Manager 2023
F1 Manager 2023 Novinka Souhrn recenzí hry F1 Manager 2023

Souhrn recenzí hry F1 Manager 2023

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Právě dnes vychází v základní edici hry na PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a také na konzole Xbox Series nový ročník manažerské simulace F1 Manager.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry F1 Manager 2023

CGRecon

Společnost Frontier se během vývoje hry F1 Manager 2023 neustále zlepšovala a vytvořila konzistentně poutavý a vyladěný pohled na sport, který je založený na maličkostech. F1 Manager 2023 je téměř ve všech ohledech o krok napřed před svým předchůdcem a patří k nejlepším manažerským simulátorům.

90 %

VideoGamer

Hra F1 Manager 2023 vylepšuje svého předchůdce ve všech možných ohledech: obsahuje nové atributy pro vývoj jezdců, sprintové závody, hlubší propracování částí vozu, realistickou degradaci pneumatik, zcela nový režim plný reálných scénářů a mnoho dalšího. Prostoje mezi závody jsou sice stále trochu nudné, ale konečně se jedná o důstojný kousek pro každého fanouška Formule 1.

80 %

TRG

Pokud jste si někdy mysleli, že byste mohli řídit závodní tým lépe než šéfové týmů F1, vyzkoušejte si hru F1 Manager 23. Její obtížnost může být velmi vysoká, ale pokud věnujete čas tomu, abyste se naučili překrývající se herní systémy, čeká vás simulace, která skvěle udrží vaši pozornost.

80 %

Gamereactor UK

Letošní hra je z hlediska simulátoru opravdu, opravdu dobrá. Jistě, počítačem ovládaní řidiči se čas od času chovají jako nemehla a vizuálně je hra trochu odbytá, ale pokud stejně jako já milujete F1 a sníte o tom, že si vyzkoušíte, jaké to je tahat za nitky v zákulisí jednoho z deseti týmů, pak je to vaše nejlepší volba.

80 %

PC Gamer

Tento druhý pokus nepřesvědčí nikoho, koho nepřesvědčila první hra, ale na nováčky, kteří si ji pořídí, pravděpodobně zapůsobí televizní moderátoři, působivé podobizny řidičů a hloubka týmové simulace. Přesto klíčové oblasti závodění a poškození vozů potřebují příští rok výraznější zlepšení, jinak by série mohla začít skomírat.

72 %

GLHF

Komu se líbí hra F1 Manager 2022, ten si zamiluje i F1 Manager 2023. Kdo však doufá ve strmý skok v hloubce zpracování, pak v této hře nenajde to, co hledá - změny provedené v letošní iteraci zkrátka nejdou dost daleko na to, abyste vás přesvědčily o koupi.

70 %

TheSixthAxis

Hra F1 Manager 23 rozvíjí a rozšiřuje základy simulátoru motoristického sportu od společnosti Frontier, přidává nový přístupný režim závodů založených na skutečných událostech a rozšiřuje některé klíčové možnosti správy týmu. Nicméně vizuální zpracování není úplně vydařené a objevují se zde i některé podivnosti s umělou inteligencí, kterou musíte během závodních víkendů hlídat.

70 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama