Souhrn recenzí hry God of War: Ragnarök
Novinka Souhrn recenzí hry God of War: Ragnarök

Souhrn recenzí hry God of War: Ragnarök

Martin Pritula

Martin Pritula

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Jaké známky si pokračování jedné z nejlepších PS exkluzivit odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Ačkoli nás od vydání jedné z nejočekávanějších her letošního roku dělí ještě téměř týden, PlayStation jako obvykle umožnil recenzentům vydat své recenze s výrazným předstihem.

Jaké známky si tedy novinka od zahraničních recenzentů odnáší? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry God of War: Ragnarök
Souhrn recenzí hry God of War: Ragnarök

We Got This Covered

God of War Ragnarok je mistrovským dílem ve vyprávění příběhu a designu, načež snadno obstojí zkoušku časem jakožto jedna z nejlepších her pro PlayStation vůbec.

100 %

Game Rant

God of War Ragnarok je hra, která se objeví jednou za generaci. Nejenže splňuje vysoká očekávání, ale zároveň je překonává a dalece je přesahuje. Na PS4 ani na PS5 zatím nic podobného není a těžko by se této hře něco vyrovnalo. God of War Ragnarok možná nevyužívá všech možností PS5, protože neobsahuje nic převratného, co by se nedalo zažít na PS4, ale je absolutním důkazem toho, že vize, umělecké zpracování a tvůrčí směřování daleko převyšují hardware.

100 %

Dexerto

God of War Ragnarok je komplexní a promyšlená hra, která vše, co z jejího předchůdce udělalo nepřehlédnutelný zážitek, posouvá ještě výš. Její příběh je plný nezapomenutelných postav, které jsou citlivě vetkány do řady světů, jež působí živěji než kdy dříve, přičemž souboje i po desítkách hodin stále přidávají nové zajímavé prvky. Ragnarok je tady a je skvělý.

100 %

GamingBolt

God of War Ragnarok překonává svého předchůdce ve všech ohledech.

100 %

IGN

God of War Ragnarok je obrovský úspěch a vytváří nový standard, díky němuž prakticky veškerá konkurence působí skoro až smutně.

100 %

PlayStation Universe

God of War: Ragnarok je dokonalým pokračováním. Je to hra, která krásně zachovává podstatu předchůdce z roku 2018 a zároveň přináší významná vylepšení, jež rozšiřují již tak hvězdný bojový a postupový systém. Ragnarok je obsahově nabitým a hluboce emotivním eposem, který si bez problémů zajišťuje místo jedné z nejlepších her na PS5 a zcela jistého kandidáta na hru roku.

100 %

Pusch Square

God of War Ragnarok je fenomenální. Dokonce i mezi obvykle hvězdnou produkcí studia PlayStation je to výstavní kousek - mistrovsky zpracovaná hra, která překonává očekávání téměř na každém kroku. Díky obrovskému, často až absurdnímu rozsahu působí God of War z roku 2018 jen jako prolog - a to je snad ta nejvyšší pochvala, jakou můžeme pokračování udělit.

100 %

Twinfinite

God of War Ragnarok je ztělesněním filmového herního zážitku. Je to nezapomenutelné magické dobrodružství plné pokladů, které je třeba najít, legendárních protivníků, které je třeba zabít, a vztahů, které je třeba cestou navázat. V jádru je zážitek postaven na téměř dokonalé základní herní smyčce, která do vás zanoří své čepele Chaosu a odmítne vás pustit.

100 %

Gaming Nexus

Další mistrovské dílo studia Santa Monica. God of War Ragnarök je velmi očekávané pokračování hry God of War z roku 2018, které přináší úspěch na všech frontách.

100 %

Vandal

Možná už nemá takový dopad jako její předchůdce, ale je dokonalým příkladem toho, že není vždy nutné znovu vynalézat kolo a že někdy stačí vybrousit a vylepšit to, co se již zdálo být nepřekonatelné, aby se novinka znovu zapsala do historie a zanechala nesmazatelnou stopu v odvětví, které nám díky takovým titulům připomíná, proč stále hrajeme. Tahle hra je prostě nezbytnost.

98 %

Hobby Consolas

God of War Ragnarok je umělecké dílo, od příběhových prvků až po zpracování devíti říší. Pokračování hodné boha, které nás dokáže rozplakat a rozechvět zuřivostí boje.

97 %

SpazioGames

God of War: Ragnarok je jednou z nejlepších her letošního roku a jednoduše jednou z největších evolucí žánru akčních adventur.

95 %

GamePro

Ragnarok je brilantní finále, o kterém fanoušci předchůdce snili, s mírným poklesem tempa.

93 %

Power Unlimited

God of War Ragnarök možná není ani po technické, ani po herní stránce tak obrovským skokem kupředu oproti předchozímu dílu, jak jsme doufali. Je to však fantastické, velkolepé a podmanivé dobrodružství, které nelze odložit; pro hráče hry z roku 2018 nic jiného než nezbytnost.

90 %

Screen Rant

Hře God of War: Ragnarök se podařilo nastavit nový standard a najít správnou rovnováhu mezi hlubokým příběhem a osvěžující hratelností.

90 %

GameSpot

Na každý okamžik brutality připadá jeden okamžik upřímných a prožitých emocí. Jak na člověka zapůsobí, se bude lišit, ale bylo jich několik, které mi zanechaly slzy na krajíčku. Když už nic jiného, God of War Ragnarok dále upevňuje silnou pozici scénáristického týmu Sony Santa Monica jako jednoho z nejlepších v oboru.

90 %

Inverse

Nejnovější dobrodružství Kratose a Atrea fanouškům hry z roku 2018 splní spoustu požadavků. Ale některé podivné příběhové volby ho drží zpátky od vstupu do pomyslné síně slávy.

80 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama