Souhrn recenzí hry Gotham Knights
Gotham Knights Článek Souhrn recenzí hry Gotham Knights

Souhrn recenzí hry Gotham Knights

Martin Pritula

Martin Pritula

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již zítra dorazí na konzole současné generace a PC akční RPG Gotham Knights od studia WB Games Montréal.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Gotham Knights

Gamers Heroes

Gotham Knights se spolu s Elden Ring řadí mezi kandidáty na hru roku. Její rychlé, svižné a akční souboje překonává pouze příběh, který mě upoutal od první cutscény. Pro fanoušky titulů s otevřeným světem je to povinná hra a pro každého, kdo se zajímá o Gotham Knights nebo DC Universe, snadná volba.

95 %

GameSpew

Možná byste mohli namítnout, že ulice Gothamu působí občas trochu prázdně nebo že při střetu s velkým počtem nepřátel je boj trochu nepřehledný, ale na Gotham Knights je těžké najít skutečnou chybu. Je to nesmírně zábavné dobrodružství od začátku do konce, které má fanouškům Batmana co nabídnout, i když si přímo za něj nezahrají. Nenechte se odradit absencí výkonnostního režimu: díky úžasnému vizuálnímu zpracování, rozmanité hratelnosti a skvělé online kooperaci je Gotham Knights jednou z nejlepších her tohoto roku.

90 %

GamingTrend

Gotham Knights je až po okraj naplněn charaktery a narážkami na netopýří rodinu. Zatímco uzamčených 30 FPS může být pro někoho překážkou, bezchybný kooperativní zážitek, který Gotham Knights poskytuje, je úžasnou zábavou pro ty, kteří chtějí bojovat proti zločinu s přáteli. Naprosto pohlcující Gotham City je úchvatné ať už se věnujete vedlejším aktivitám či hlavnímu příběhu.

85 %

PlayStation Universe

Gotham Knights vystupují ze stínu Temného rytíře a přinášejí svěží vítr v podobě čtyř jedinečných postav, které představují odlišný přístup k ochraně Gothamu. Souboje ve hře Gotham Knights jsou sice ochuzené, ale i tak se jedná o jedny z nejlepších na trhu. V Gotham City je spousta zločinů k řešení a výzev k překonání. Škoda jen, že cestování napříč městem je občas až příliš zdlouhavé.

80 %

GameSkinny

Gotham Knights je překvapivá hra. Na první pohled vypadá jako slabší napodobenina předchozích her o Batmanovi, ale pod tímto drsným povrchem se skrývá dobře zpracované akční RPG s vynikající kooperací, zajímavými postavami a příběhem, který stojí za to si vychutnat.

80 %

God is a Geek

Na hře Gotham Knights je toho hodně, co si můžete zamilovat, zejména při boji nebo procházení městem, ale i tak se hra neobešla bez chyb.

80 %

VGC

Gotham Knights vystupuje ze stínu Arkhamu a nabízí skvělou hru na superhrdiny plnou vynikajících postav. Ačkoli je hra bržděna nekonzistentním výkonem na konzolích, jedná se o nejlepší herní pojetí Gothamu, které jsme nemohli přestat zkoumat.

80 %

Vandal

Gotham Knights je hra, která nás bavila, ale také frustrovala. Její hlavní příběh je zábavný, několik vedlejších padouchů je velkým lákadlem, je plná odkazů, které si fanoušci DC zamilují, a výstavba superhrdinů a vztahů mezi nimi je jednou z nejlepších stránek titulu. Chce však být dvěma věcmi najednou, aniž by byla brilantní v obou z nich.

72 %

GamingBolt

Důraz na to, aby hra Gotham Knights byla moderním RPG s otevřeným světem, vede k některým problémům s hratelností a bolestivě generickým mechanikám, ale přesto si zde užijete spoustu zábavy a prožijete poutavý příběh. Možná to není Arkham, sama o sobě je to dobrá hra.

70 %

Push Square

Gotham Knights je přesně ten typ hry, kterou byste si tak moc chtěli zamilovat, ale ona vám stále znovu a znovu dává důvod, proč to nedělat. Studio Warner Bros. Games Montreal tu má vynikající příběh se špičkovou režií a zábavným bojovým systémem, na který je našroubováno příliš mnoho zbytečných a matoucích mechanik. Pokud se přes ně dokážete přenést, čeká vás skutečně skvělá hra. Doporučujeme vám, abyste se o to pokusili.

70 %

Telegraph

Pokud jsou hry Arkham na úrovni invence a geniality Christophera Nolana, pak Gotham Knights se pohybují dole v DC Extended Universe se Zakem Snyderem a Aquamanem. Nastavte si podle toho svá očekávání a čeká vás příjemná zábava.

60 %

MetroGameCentral

Zároveň lepší i horší, než byste čekali, s několika zábavnými kooperativními a detektivními prvky, ale slabými souboji a zmateným příběhem.

60 %

The Loadout

Gotham Knights je chaotické RPG s otevřeným světem, které neví, čím chce být. Jeho nedostatečná identita znamená, že stejně jako jeho hrdinové nedokáže vystoupit ze stínu a skutečně zazářit.

50 %

We Got This Covered

Ve hře Gotham Knights je spousta momentů, u kterých se dobře pobavíte - souhra hrdinů je příjemná a město samotné vypadá skvěle. Souboje jsou však příliš jednoduché a monotónní na to, aby obstály samy o sobě, a příběh se příliž pomalu rozjíždí jen proto, aby senakonec úplně rozsypal.

50 %

Gaming Age

Myslím, že se dá argumentovat tím, že pokud o hře přestanete přemýšlet jako o hře o Batmanovi a budete ji posuzovat podle jejích vlastních kvalit, nebude to ani z poloviny špatné - ale i když to uděláte, stále vám zůstane realita, že se tato hra ani zdaleka nevyrovná tomu, čeho je tento žánr schopen. Je to skrz naskrz průměrná hra, a ať už se jedná o značku Batman nebo ne, za váš čas opravdu nestojí.

42 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama