Souhrn recenzí hry Hell Let Loose
Hell Let Loose Novinka Souhrn recenzí hry Hell Let Loose

Souhrn recenzí hry Hell Let Loose

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si hardcore střílečka odnáší v zahraničí?

Reklama

Již zítra vychází plná verze hardcore druhoválečné multiplayerové střílečky Hell Let Loose od studia Black Matter nabízející rozsáhlé bitvy až pro 100 hráčů s pěchotou, tanky, dělostřelectvem a dynamicky se měnící frontovou linií. Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

PCGamesN

Ačkoli se hra nebude líbit každému fanouškovi stříleček, komplexní souhra FPS akce a taktického plánování v reálném čase v Hell Let Loose odměňuje komunikaci, koordinaci a skutečné vůdcovství takovým způsobem, jakým to dovede jen málo jiných her.

90 %

The Games Machine

Ačkoli by se Hell Let Loose dalo v některých aspektech nepochybně vylepšit, předpoklady pro dlouhodobou zábavu tu jsou, zejména pokud hledáte válečný simulátor plný ponoření do děje, akce, strategie a spolupráce. Druhá světová válka ve hře od Black Matter je drsná a nelítostná, ale také ohromující ve svém vyobrazení.

84 %

Screen Rant

Pokud hledáte rychlou druhoválečnou střílečku, pak pro vás Hell Let Loose nebude to pravé. Tempo, délka a drsné bojové podmínky vyžadují, aby se hráči plně věnovali týmové spolupráci, která je dovede k vítězství. Pokud jsou hráči ochotni komunikovat přes hlasový chat, spolupracovat na dosažení menších i větších cílů a mají trpělivost na pomalejší hry, může pro ně být Hell Let Loose úžasná. Nemusí to být patrné na první pohled, ale finální verze Hell Let Loose s oddanými, komunikujícími týmy je povinným herním zážitkem pro všechny fanoušky taktických stříleček.

80 %

NME

I přes velmi náročné úvodní hodiny přináší Hell Let Loose téměř bezkonkurenční hardcore druhoválečný zážitek. Díky promyšleným hráčským strategiím a mapám, které dokonale zachycují svou předlohu, je v tomto žánru jen málo her, které mohou Hell Let Loose konkurovat.

80 %

Gfinity

Ve výsledku je Hell Let Loose drsnou střílečkou v každém slova smyslu. Ačkoli je velmi snadné nechat se na začátku odradit, ti, kteří jsou odhodláni hru hrát delší dobu se budou pravděpodobně skvěle bavit. Pokud víte, do čeho jdete a láká vás tématika druhé světové války, pak vás Hell Let Loose určitě potěší.

60 %

Hru si ve verzi pro PC můžete zakoupit v obchodě Steam, na konzole nové generace dorazí později letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama