Souhrn recenzí hry Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy Novinka Souhrn recenzí hry Hogwarts Legacy

Souhrn recenzí hry Hogwarts Legacy

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaká hodnocení si odnáší jedna z nejočekávanějších her letošního roku?

Reklama

Již zítra vychází deluxe edice jedné z nejočekávanějších her letošního roku, kterou je Hogwarts Legacy od vývojářů ze studia Avalanche Software.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Hogwarts Legacy

Carole Quintaine

Hogwarts Legacy je videoherní unikát! Je na stejné úrovni jako Breath of The Wild a Elden Ring a nabízí skvělé dobrodružství, ve kterém se setkáme s dobře napsanými postavami, příběhem a nádherně propracovaným otevřeným světem.

100 %

Areajugones

Hogwarts Legacy je videohra, o které jsem vždycky snil. Ani mě nenapadlo, že by něco takového mohlo vzniknout ze série o Harrym Potterovi. Avalanche se odvážilo vytvořit něco zcela nového, ale zároveň zachovalo samotnou podstatu zdrojového materiálu. Je to jeden z těch titulů, který staví vše ostatní do obtížné pozice, jednak proto, že je na míle napřed před vším, co bylo vytvořeno předtím, a jednak proto, že videohry, které přijdou po něm, budou mít docela problém vyrovnat se jeho kvalitám. Hogwarts Legacy je videohra, kterou si fanoušci Harryho Pottera zaslouží a na kterou jsem vůbec nebyl připraven.

97 %

PlayStation Universe

Hogwarts Legacy je strhující fantasy RPG plné nádherných scenérií, nezapomenutelných postav a fantastických soubojů. Nejenže je to brilantní milostný dopis fanouškům kouzelnického světa, ale vyniká i jako samostatná hra, takže se do jejího skvělého příběhu a postav ponoří i ti, kteří nejsou fanoušky Pottera.

95 %

IGN

Hogwarts Legacy je téměř ve všech ohledech to RPG z prostředí Harryho Pottera, které jsem vždycky chtěl hrát. Otevřený svět nabízí nezapomenutelné postavy a náročné a vyladěné souboje, které mě přikovali k obrazovce na desítky hodin. Hru jistě tíží technické problémy, nevýrazný hlavní příběh a slabá rozmanitost nepřátel, ale ani ty nedokázaly narušit zážitek, kterým mě hra naprosto okouzlila.

90 %

WellPlayed

Hogwarts Legacy je to nejvěrnější a nejnapínavější dobrodružství z tohoto světa, jaké si fanoušci mohou dopřát, pokud tedy nedostanou pozvánku do Bradavic ve skutečném životě. Díky hodinám obsahu a spoustě kouzelnických radovánek se budete jen těžko nudit

90 %

Press Start Australia

Hogwarts Legacy je hra z bradavického světa, o které fanoušci snili dlouhá léta. Nabízí hutný a bohatý otevřený svět k prozkoumávání, který je dokonale doplněn překvapivě robustním a poutavým bojovým systémem, který se nepodobá ničemu jinému. Příběh sice žije ve stínu svých předchůdců a správa vybavení se může opakovat, ale přesto je Hogwarts Legacy skutečně kouzelný zážitek a naprosto uchvacující hra od začátku do konce.

90 %

Metro GameCentral

Skutečně čarodějné RPG, které se díky historickému zasazení oprošťuje od omezení daných knihami a filmy a nabízí zážitek z otevřeného světa, který vás bude bavit bez ohledu na to, jak moc vám na předloze záleží.

80 %

VGC

Hra Hogwarts Legacy skvěle zachycuje kouzlo světa Harryho Pottera díky nádhernému otevřenému světu, poutavým postavám a vzrušujícím soubojům. I když díky některým mechanikám otevřeného světa působí hra zastaraleji, než bychom si přáli, stejně se jedná o to nejlepší, co v herní podobě z milovaného světa vzniklo.

80 %

We Got This Covered

Společnosti Warner Bros. a Avalanche Software splnily svůj slib. Hogwarts Legacy je hra, na kterou fanoušci čekali a která položila pevné základy pro budoucí tvorbu.

80 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama