Souhrn recenzí hry Immortals of Aveum
Immortals of Aveum Článek Souhrn recenzí hry Immortals of Aveum

Souhrn recenzí hry Immortals of Aveum

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již toto úterý spatřila světlo světa nová střílečka Immortals of Aveum od vývojářů ze studia Ascendant Studios pod křídly EA Originals. Hra je k dispozici na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Immortals of Aveum

Gaming Age

Samozřejmě vás k investování času (a peněz) přiměje i fakt, že Immortals of Aveum je velmi zábavná hra. Možná to není ta nejoriginálnější hra, jakou jsem kdy hrál, ale přesto je tak zábavná, že mi to nevadí.

91 %

Noisy Pixel

Immortals of Aveum se nespokojí s minimem toho, čím by střílečka měla být. Vyniká ve scénáři, ovládání i zvukovém designu a přináší epické dobrodružství pro všechny, kdo ji hrají. Od ostatních se odlišuje svým bezkonkurenčním příběhovým směřováním, které hráčům nabízí skutečně magický svět k objevování. Přesto by si hra zasloužila vylepšit menu spolu se zapamatovatelnějších soubojů s bossy. Bez ohledu na to se jedná o výjimečné dobrodružství a skvělou hru.

90 %

The Games Machine

Fantasy FPS, která není příliš originální, co se týče příběhu a témat, ale přesto je zábavná, poměrně náročná a technicky zvládnutá. Soubojový systém založený na používání tří různých druhů magie a poměrně široká škála úprav vytvářejí solidní a dobře vyvážený zážitek.

85 %

GamePro

Immortals of Aveum přináší do žánru FPS svěží vítr a osobitost. Tak akorát na zábavnou sólo akci v období, kdy příliš nových her nevychází.

80 %

Gamepressure

Immortals of Aveum je sice zábavná, ale krátká hra, která nenabízí nic, co by tu ještě nebylo. Není dokonalá ani špatná, ale stejně jako její hlavní hrdina je hra spíše všeumělem než mistrem jednoho řemesla.

70 %

TheSixthAxis

Immortals of Aveum je příkladem dobré hry. Postavy jsou dobře zahrané a design světa je fantastický. Příběh jde čistě na jistotu a není v něm žádný skutečný wow moment. Souboje jsou sice také zábavné, ale většinu typů nepřátel poznáte poměrně brzy a boj se začne opakovat.

70 %

Shacknews

Co se týče prvních pokusů, je na debutu Ascendant Studios co obdivovat. Immortals of Aveum nabízí něco, na čem se dá bezpečně do budoucna stavět.

70 %

Wccftech

Immortals of Aveum působí na začátku solidním dojmem díky poutavé FPS akci plné magie a atraktivnímu vizuálnímu zpracování v Unreal Engine 5, ale předvídatelný děj, otravné postavy a opakující se design úrovní hře škodí. Immortals of Aveum se některým fanouškům stříleček a fantasy vyplatí, zejména ve slevě, ale nečekejte, že na hru budete ještě dlouho vzpomínat.

65 %

Metro GameCentral

Ambiciózní střílečka s kouzelnickou tématikou, která se navzdory působivým a efektním soubojům prohýbá pod tíhou svých nápadů a odfláknutého provedení.

50 %

The Loadout

Immortals of Aveum se nedaří vyprávět poutavý, dobře napsaný příběh, který vás vtáhne do svého světa plného magie. Navzdory silným přestřelkám a velkolepému designu světa hra během své patnáctihodinové kampaně příliš nezapůsobí a zdá se, že její rozsah je příliš velký, čímž trpí kvalita.

50 %

Eurogamer

Hra Immortals of Aveum, v níž se mísí repetitivní a nepřesné souboje s otravnými postavami a lavinou nesmyslných příběhů, je téměř tak špatná, že by vlastně mohla být i dobrá. Ale není.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama