Souhrn recenzí hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka Souhrn recenzí hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Souhrn recenzí hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si kompletní přepracování ságy odnáší v zahraničí?

Reklama

Již zítra vychází dosud největší LEGO Star Wars hra s podtitulem The Skywalker Saga, která si klade za cíl kompletně převyprávět všech 9 filmů ságy.

Titul vyjde na PC (Steam), PS4, PS5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Naší recenzi si můžete přečíst zde, zatímco níže naleznete souhrn recenzí ze zahraničí.

Souhrn recenzí hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

VGC

Vypadá to, jako by TT vědělo, že má velmi pravděpodobně poslední šanci udělat této sérii zadost, přičemž nejenže to dokázalo, ale zároveň vytvořilo nejlepší Lego hru a upřímně řečeno jednu z nejlepších Star Wars her všech dob.

100 %

Dexerto

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je graficky nádherná, rozsáhlá sandboxová hra, která kombinuje humor s vážnějšími momenty z historie ságy a zároveň nabízí závratné množství obsahu k prozkoumání. Hra sice nepřichází s ničím novým, ale každý herní prvek od plošinovkových sekvencí přes sběratelské předměty, třídy až po hru v otevřeném světě je proveden mistrovsky. Bezpochyby se jedná o hru, která definuje franšízu LEGO videoher, a já osobně se nemohu dočkat, co vývojáři udělají příště.

90 %

Attack of the Fanboy

Nenechte se zmást licencí LEGO. Tohle je ta hra ze světa Star Wars, na kterou jsme všichni čekali.

90 %

Hardcore Gamer

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je triumfálním přerodem série LEGO, který úspěšně adaptuje všechny hlavní filmy Star Wars, buduje galaxii plnou aktivit a přetváří herní mechanismy pro novou generaci videoher.

90 %

Metro GameCentral

Úžasný milostný dopis značce LEGO, Hvězdným válkám a videohrám obecně, který jde nad rámec očekávání, zejména pokud jde o rozsah dobrodružství, pozornost věnovanou detailům a samotný objem obsahu.

90 %

Hobby Consolas

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je jako splněný sen: hra, ve které si můžeme zahrát nejdůležitější momenty z devíti filmů, zúčastnit se soubojů se světelnými meči, létat a bojovat s vesmírnou lodí, prozkoumávat galaxii, ovládat VŠECHNY postavy... Pokud jste fanoušky Hvězdných válek, nemůžete si to nechat ujít.

87 %

IGN Italia

Největší videohra LEGO, jaká kdy vznikla. Z hlediska hratelnosti se inovace nedají očekávat, protože vzorec LEGO je dobře zavedený a stále funguje. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je snadno uchopitelná, zábavná pro hraní o samotě nebo spolu s kamarádem/dětmi, a tak se stává povinností pro každého fanouška Star Wars a LEGO.

85 %

GameSpew

Její hratelnost možná není takovou evolucí oproti předchozím LEGO hrám, jakou jste očekávali, ale je jasné, že TT Games věnovalo tvorbě LEGO Star Wars: The Skywalker Saga spoustu času a lásky. Je to zatím největší LEGO hra na míle daleko a posun k tomu, aby byla více filmová, ji činí dost možná nejpoutavější. Určitě je to obrovské zlepšení, pokud jde o vizuální stránku; na PS5 vypadá tato hra opravdu nádherně. Technické chybky ji poněkud sráží dolů, ale snadno se dají odpustit a zapomenout. Ve výsledku zde najdete spoustu věcí, které si zamilujete

80 %

Wccftech

Lego Star Wars: The Skywalker Saga se opravdu povedla. Zkrácené zpracování filmů občas zklame, ale okouzlující, obsahem nabité sandboxové etapy většinou vynahradí případné nedostatky příběhových misí. Toto kostičkované zpracování rodinného dramatu George Lucase rozhodně stojí za vyzkoušení.

80 %

Gamer

Skywalker Saga je nejlepší, když se ponoří do svých lineárnějších a striktně navržených částí, protože otevřené oblasti postrádají život a zajímavé mise, kterými byste mohli trávit čas.

60 %

Hru si můžete ve verzích pro konzole zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama