Souhrn recenzí hry Life is Strange: True Colors
Life is Strange: True Colors Novinka Souhrn recenzí hry Life is Strange: True Colors

Souhrn recenzí hry Life is Strange: True Colors

Martin Pritula

Martin Pritula

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jaké známky si třetí díl oblíbené adventury odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již dnes na vyšly první recenze na očekávanou příběhovou adventuru Life is Strange: True Colors od studia Deck Nine. Jako obvykle vám proto obratem přinášíme souhrn recenzí od zahraničních novinářů.

Na naší recenzi se můžete těšit v dohledné době.

Souhrn recenzí hry Life is Strange: True Colors

CGMagazine

Life is Strange: True Colors je nezapomenutelné dobrodružství nabízející několik smysluplných poselství.

95 %

COGconnected

Nové Life is Strange se odehrává v idylickém městečku obklopeném nádhernou přírodou – vlastně se vám ze začátku může zdát, že půjde o jakýsi klidný útěk z reality. To ale není tak úplně pravda. Hra nenápadně, ale zato velmi účinně promítá své postavy a nelehká témata na hráče. Je to právě vyzdvihnutí důležitosti empatie, a dobrodružství, které mě nakonec ke hře přikovalo od začátku do konce.

95 %

PC Gamer

Vizuálně nádherná a emocionálně nabitá novinka je úžasným pokračováním série Life is Strange.

92 %

God is a Geek

Life is Strange: True Colors nabízí silný příběh o ztrátě, lásce a překonávání problémů. Schopnosti empatie dodávají hře hloubku a Alex je jednou z nejlepších postav, jaké kdy série Life is Strange nabídla.

90 %

PCGamesN

Příběh není úplně dotažený, ale je to krásná hra – nejen kvůli svému vzhledu a zvuku či sympatickým postavám, ale i svým poselstvím a jeho podáním.

80 %

Windows Central

Některé z úvodních kapitol Life is Strange: True Colors jsou sice slabší, ale hra to naštěstí vynahrazuje silnými postavami a zábavným LARPem, který zpestřuje hraní. Ačkoli novinka nedosahuje příběhové úrovně původní hry, stále stojí za zahrání.

80 %

IGN Italy

Deck Nine Games dokonale převzalo sérii od studia Dondnod, kdy příběhová formule zůstala zachována a technická stránka hry byla vylepšena. Kromě toho zde vaše rozhodnutí zde mají citelný dopad na vývoj příběhu. Je to skvělá hra.

80 %

Vandal

True Colors se nesnaží o znovu vynalezení kola, takže pokud se vám líbily předchozí díly série, bude se vám tato emocionální cesta líbit také.

75 %

Hra vychází již tento pátek na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S, na Nintendo Switch vyjde později. Předobjednat si ji můžete v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama