Souhrn recenzí hry Marvel’s Spider-Man 2
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Souhrn recenzí hry Marvel’s Spider-Man 2

Souhrn recenzí hry Marvel’s Spider-Man 2

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 5

Jaké známky si odnáší plnohodnotné pokračování úspěšné exkluzivity?

Reklama

Již tento pátek dorazí na PlayStation 5 očekávaná exkluzivita Marvel’s Spider-Man 2 od studia Insomniac Games.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Marvel’s Spider-Man 2

COGconnected

Spider-Man 2 je nejlepší hra o superhrdinech, jaká kdy byla vytvořena. Způsob, jakým navazuje na základy položené Spider-Manem z roku 2018, je zářným příkladem toho, jak vytvořit pokračování. Při rozvíjení zážitku přináší nezapomenutelnou jízdu, která si jednoznačně žádá vaši pozornost. Ostatní vývojáři by si měli vzít příklad - takhle se rozšiřuje franšíza. Spider-Man 2 mě lapil do svých sítí od úvodní scény a nepustil mě, dokud neskončily titulky. A teď mě omluvte, musím si to zahrát znovu a znovu a znovu.

100 %

GamesRadar+

Spider-Man 2 od Marvelu vylepšuje svého předchůdce ve všech ohledech a zároveň vzdává hold superhrdinskému žánru za posledních 30 let jako celku. Díky poutavému příběhu a bezkonkurenční podívané se jedná o příběhově i mechanicky dokonalou superhrdinskou hru.

100 %

The Loadout

Spider-Man 2 je bezkonkurenčně nejlepší hra éry systému PS5. Je vizuálně úchvatná, příběhově brilantní a nějakým způsobem se jí podařilo vylepšit už tak hvězdné traverzování a souboje z předchozích her od Insomniacu. Je to mistrovské dílo.

100 %

Screen Rant

Spider-Man 2 je ve všech ohledech vynikajícím počinem a přinejmenším se jedná o jednu z nejlepších her pro systém PS5.

100 %

WellPlayed

Hra Marvel's Spider-Man 2 je mistrovským příkladem vášnivé herní tvorby, v níž se mísí komiksové dobrodružství s nádhernou lidskou patetičností. Je senzační. Je velkolepý. Je to Spider-Man.

100 %

Daily Star

Geniální na každém kroku.

100 %

Impulsegamer

Spider-Man 2 je skutečně kandidátem na hru roku a ospravedlňuje koupi systému PS5, pokud jej ještě nevlastníte.

100 %

Gfinity

Společnost Insomniac přepracovala už tak velkolepý průzkum v první hře a souboje podobné Arkhamu a vytvořila zatím nejlepší příběh série, čímž se Spider-Man 2 stal vrcholem akčních her s otevřeným světem.

100 %

God is a Geek

Hře Marvel's Spider-Man 2 se podařilo vylepšit již dva fantastické tituly o Spideym, které se vyznačují skvělou hratelností a napínavým příběhem.

95 %

Variety

Tohle je definitivní hra o superhrdinech.

95 %

GamePro

Superhrdinský spektákl extra třídy. Tuto exkluzivní hru pro systém PS5 si nesmíte nechat ujít.

92 %

But Why Tho?

Marvel's Spider-Man 2 je rozhodně jednou z nejlepších her roku 2023 a rozhodně špičkovou konzolovou exkluzivitou pro systém PS5.

90 %

SpazioGames

Marvel's Spider-Man 2 je jednou z nejlepších her o superhrdinech. Je větší, lepší a drsnější jako téměř každé tradiční pokračování, ale zároveň tato nová kapitola ukazuje limity formule, kterou je třeba v další hře urychleně obnovit.

82 %

IGN France

Epické dobrodružství s efektivní hratelností, jako obvykle také velmi přístupné, ale závěr příběhu bude pravděpodobně frustrovat mnoho hráčů.

80 %

Eurogamer

Hra Marvel's Spider-Man 2, která je zároveň příliš jednoduchá a trochu přeplácaná, je stále především hrou s obrovským šarmem a plynulým, volným pohybem.

80 %

Gamer

Spider-Man 2 je pokračování podle příručky. Nabízí více všeho, co tak dobře fungovalo v předchozích dílech. Výsledkem je neuvěřitelně dobrá a plynule hratelná hra, která srší zábavou, ale Insomniac často dělá ty nejbezpečnější volby, což způsobuje, že hra málokdy něčím překvapí.

80 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama