Souhrn recenzí hry Metal: Hellsinger
Metal: Hellsinger Novinka Souhrn recenzí hry Metal: Hellsinger

Souhrn recenzí hry Metal: Hellsinger

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si rytmická střílečka se skvělým hudebním doprovodem odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento čtvrtek dorazí na platformy PC, PS5 a Xbox Series nadějně vypadající rytmická střílečka Metal: Hellsinger od vývojářů ze studia The Outsiders.

Již nějakou dobu je též dostupná krátká demoverze, prostřednictvím které si můžete hru zdarma vyzkoušet - PC verzi ke stažení skrze platformu Steam naleznete zde.

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Souhrn recenzí hry Metal: Hellsinger

Worth Playing

Metal: Hellsinger jsem si zamiloval. V první řadě jsou mechanismy přesné, což je u střílečky zásadní a u rytmické hry dvojnásob. Jejím srdcem je hudba, která je natolik dobrá, že by stálo za to si OST pořídit samostatně. To, čím je Metal: Hellsinger výjimečný, spočívá v tom, jak skvěle hra kombinuje hudbu, lokace, akci a nikdy neutuchající rytmus. Až do závěrečných titulků jsem si hru vyloženě užíval a okamžitě ve mně zanechala touhu po dalších dílech.

98 %

Game Informer

Jsem moc rád, že Metal: Hellsinger končí příslibem dalších dílů, protože už teď chci od této série víc.

90 %

GamingBolt

Metal: Hellsinger je hra, kterou lze snadno doporučit - hudba je skvělá, titul se hraje opravdu dobře a skvěle vypadá. Jediná skutečná výhrada k tomu všemu je, že pokud nejste fanoušky metalové hudby, Metal: Hellsinger pro vás asi nebude nic moc. I když je její boj skvělý, hudba je to, co ji skutečně povyšuje z pozice "jen" další střílečky.

90 %

God is a Geek

Hra Metal: Hellsinger je dokonalou kombinací zběsilé FPS akce a rytmu, při níž využíváte různé dovednosti, abyste si prošli peklem. Hudba je vynikající, řada zbraní je zábavná a díky nádhernému designu úrovní a vizuálnímu zpracování si tuto hru zamilujete.

90 %

Hobby Consolas

Metal: Hellsinger je ďábelsky zábavná střílečka, která se soustředí na rychlou akci, v níž jsou rytmus a hudba základem zážitku, a doplňuje ji spoustou mechanik, které ji ještě prohlubují. Problémem je, že má málo úrovní a vše se točí jen kolem získání co nejvyššího skóre v žebříčku, což fanoušci stříleček nemají rádi.

85 %

Checkpoint Gaming

Metal: Hellsinger si klade za cíl být plnohodnotnou střílečkou z pohledu první osoby i poutavou rytmickou hrou a já jsem moc rád, že své ambice naplňuje. Zábavné, zběsilé souboje ve spojení úžasným, hvězdně obsazeným soundtrackem dělají z Metal: Hellsinger jednu z nejpřekvapivějších her, které jsem letos hrál, a vyzývám každého, kdo se alespoň trochu zajímá o metal nebo střílečky, aby ji vyzkoušel.

85 %

VGC

Metal: Hellsinger je neuvěřitelně dobře realizovaný koncept, který je k prasknutí nabitý vynikající hudbou, jedinečnými zbraněmi a herní smyčkou, která je okamžitě návyková.

80 %

Windows Central

Metal: Hellsinger přináší strhující zábavu založenou na rytmu střílení a skutečně fantastický metalový soundtrack. Hra je krátká a postrádá rozmanitost prostředí, ale lákadlo vyššího skóre by mělo hráče přimět, aby se do hry opakovaně vraceli.

80 %

Eurogamer Italy

Metal Hellsinger je rytmická FPS, která vychází z typických představ o heavy metalu a nabízí hráčům adrenalinový, zábavný a vzrušující zážitek. Soundtrack složený mezinárodně uznávanými metalovými umělci je předvojem celého balíčku a zůstane vám vrytý pod kůží ještě několik týdnů po dohrání hry.

80 %

Wccftech

Metal: Hellsinger nabízí velké množství metalových skladeb, které vám zpříjemní cestu peklem. V kombinaci s neúprosnými nepřáteli a dynamickou hratelností vám tato hra jistě poskytne hodiny zábavy, pokud víte, jak zůstat v rytmu.

80 %

Metro GameCentral

Je to víc než jen klon mistrovského díla od id Software a navzdory tomu, že hra selhává v momentech, které by měly být jejími přednostmi, se jedná o příjemnou zábavu pro fanoušky metalu i stříleček.

70 %

IGN

Metal: Hellsinger možná není tou nejlepší střílečkou na světě, ale rozhodně je to strhující titul.

70 %

Digital Trends

Pokud je DOOM titulem, který dává hráčům prostor k improvizaci, pak je Metal: Hellsinger pravý opak, který vám jen občas dovolí pozapomenout na rytmus hry.

60 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama