Souhrn recenzí hry RoboCop: Rogue City
RoboCop: Rogue City Novinka Souhrn recenzí hry RoboCop: Rogue City

Souhrn recenzí hry RoboCop: Rogue City

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento čtvrtek vychází na PC, PlayStation 5 a také na konzole Xbox Series X/S nová first-person střílečka RoboCop: Rogue City od vývojářů ze studia Teyon.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry RoboCop: Rogue City

Shacknews

Robocop: Rogue City je argumentem, že licencování IP může dobře fungovat nejen v menších hrách. Značka jako Robocop nemá v současné době v popkultuře jasnou pozici, kromě zjevné nostalgie po filmech z konce 80. let. Vývojáři ale předvedli něco nečekaného a já se tak během přestřelek opravdu skvěle bavil. V přeplněném roce 2023 je Rogue City nečekaným klenotem.

90 %

GameSpew

Fanoušci RoboCopa si Rogue City pravděpodobně zamilují, ale pravděpodobně se bude líbit i těm, kteří prostě rádi střílejí padouchy bez rozmyslu. Přidejte lehké vyšetřování a několik humorných momentů a máte hru, která efektivně využívá oblíbenou IP.

80 %

Screen Rant

V každé kapitole hry RoboCop: Rogue City se hráči dočkají něčeho zajímavého, nečekaného setkání, které je třeba vyřešit, nebo záludného odkazu, který je třeba rozluštit. Výsledkem je skvělá hra, která splňuje vše, co si adaptace může přát, vdechuje nový život své předloze a nasazuje sérii novou vysokou laťku.

80 %

Digital Spy

RoboCop: Rogue City je pro dlouholeté fanoušky série skvělou hrou, která jde nad rámec úcty k předloze. Nezíská sice žádné převratné ocenění, ale Peter Weller nabídl svůj hlas příběhu, který je pravděpodobně nejlepším využitím jména RoboCop od dob původního filmu

80 %

God is a Geek

Krvavý a drsný, ale také občas velmi lidský. Robocop: Rogue City je nejvěrnější adaptací filmového světa, jakou jsme kdy měli.

75 %

Metro GameCentral

Překvapivě kompetentní pokus s výbornou akcí a ambiciózním, ale nedokonalým příběhem.

70 %

Eurogamer

Teyon kombinuje krvavé lineární přestřelky s lehkou akcí v otevřeném světě a nabízí tak zábavný, i když ne příliš nápaditý zážitek z RoboCopa.

60 %

TheSixthAxis

Robocop: Rogue City rozhodně vypadá dobře, ale pozor, protože i přes vypilovanou grafiku je hra mechanicky nedodělaná a rozbitá.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama