Souhrn recenzí hry Saints Row
Saints Row Novinka Souhrn recenzí hry Saints Row

Souhrn recenzí hry Saints Row

Martin Pritula

Martin Pritula

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový díl série Saints Row štěpí názory recenzentů.

Reklama

Již zítra se na naše obrazovky podívá zbrusu nová podoba série Saints Row, která vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series.

Jaké známky si hra odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Saints Row

Gaming Nexus

Vývojářům ze studia Volition se risk s kompletním rebootem série Saints Row bohatě vyplatil. Vizuální požitek a spousta herních mechanismů, jež hra nabízí, zabaví hráče na dlouhé dny, přičemž prostředí Santo Ileso je jedním z těch nejlepších v historii videoher. Jistě, střílení se po chvíli stane repetitivním, ale díky ohromujícímu množství obsahu se nebudete nudit. Saints Row dokázalo zachovat to, co hráči milovali, a zároveň působí svěže a nově.

95 %

GamersRD

Šlo o nezbytný restart a Saints Row teď působí realističtěji, přičemž se vzdaluje od bláznivých a zábavných kořenů původního dílu. Přizpůsobení každého aspektu naší postavy je úžasné, ale stále to bohužel není dokonalá hra.

90 %

Hobby Consolas

I když hra Saints Row v některých technických aspektech zaostává, je stále neuvěřitelně zábavná. Líbila se nám úprava postavy, ovládání i některé mise.

80 %

Gamig Bolt

Restart Saints Row nepřepisuje jádro série, ale to nic nemění na tom, že jde o zábavnou hříčku plnou krveprolití a destrukce.

80 %

IGN Italy

Známá série se vrací na scénu s hrou, která je celkově zábavná, poutavá a výbušná. Škoda jen, že je v ní až příliš mnoho chyb.

75 %

PlayStation LifeStyle

Saints Row je hra, kterou si zahrajete, když chcete vypnout mozek a užít si trochu chaosu. Díky nespočtu aktivit je vždy co ve hře dělat, jen je škoda, že se objeví několik technických problémů, které je nutné vyřešit restartem hry. Možná to není taková pecka, jako předchozí díly, ale stále se zřejmě jedná o začátek něčeho skvělého.

75 %

Dexerto

Hra Saints Row je vším, co byste od nového dílu série očekávali: Je plná šílených soubojů, ohromného množství customizace a obskurních dovedností, kterými můžete likvidovat své nepřátele. Ačkoli hra v žádném případě nevynalézá kolo, váš Boss a jeho tři společníci jsou tím, v čem tento restart skutečně září - a je radost s nimi toto dobrodružství prožít.

70 %

Gfinity

Saints Row 2022 je koncepčně zastaralá videohra. Místo toho, aby navazovala na odkaz Saints Row, působí jako zoufalý pokus o repliku hry, kterou už máme.

60 %

Eurogamer Italy

Reboot hry Saints Row se pokouší o nové pojetí změnou stylu a lokace. Problém je ale v tom, že postavy jsou nezajímavé, hratelnost postrádá originalitu i vyladěnost a po technické stránce hra občas vykazuje obrovské chyby.

60 %

God is a Geek

Saints Row můžete považovat za milostný dopis. Jen se vracíme do doby, kdy se zábava upřednostňovala před technickým stavem, což je velká škoda.

60 %

Inverse

Od hry Saints Row 4 uplynulo devět let a tento nový díl působí jako restart. Ale technické problémy, chyby a mnoho dalších drobných frustrací se spojily, aby z titulu udělaly zcela průměrný zážitek. Je to škoda, protože když Saints Row zrovna funguje, je to naprostá pecka s několika opravdu vznešenými vrcholy.

60 %

WellPlayed

Hra je neambiciózní, zastaralá a strašlivě nedotažená, takže se na ni mohou obrátit pouze fanoušci série toužící po klasické hratelnosti Saints.

50 %

VideoGamer

Problém nového Saints Row nespočívá jen v tom, že postavy jsou nudné nebo že souboje jsou nezábavné a bez špetky inovace, ale zejména v tom, že krátké náznaky reálné zábavy, které hra nabízí (skok s padákem z mrakodrapu, otočka přes ruční brzdu apod.) jsou takřka ve většině podobných her provedeny lépe.

40 %

Metro GameCentral

Tragicky zastaralá adventura s otevřeným světem, která má navzdory některým mírně zábavným mechanikám skoro víc společného s Goat Simulatorem než s Grand Theft Auto.

40 %

VGC

Je to podprůměrná hra s otevřeným světem, která je k prasknutí napěchovaná chybami. To nejlepší na celé hře bylo vulgární gesto, které nás při hraní překvapilo a pobavilo. Z toho si asi udělejte obrázek o kvalitě hry sami...

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama